Spoločnosť včera vyradila z ponuky model Redmi K20 Pro.

Redmi sa teraz sústredí, aby pred predstavením vyvolalo okolo Redmi K30 Pro 5G značný rozruch. Dnes boli na sociálnej sieti Weibo zverejnené prvé oficiálne upútavky tohto smartfónu. Na základe toho aj vieme, že smartfón bez výrezu v displeji bude predstavený už v marci.

Už skoršie správy informovali o tom, že prichádzajúci model Redmi K30 Pro bude pokračovať v dizajnovej tradícii predchodcu Redmi K20 Pro, takže bude aj naďalej používať spomínaný displej bez akýchkoľvek výrezov. Dnes predstavená oficiálna upútavka zobrazuje telefón s tenkými rámikmi. V hornej časti zariadenia môžeme vidieť aj šikovne umiestnené slúchadlo.

V pravej bočnej stene sa nachádza kolíska hlasitosti a tlačidlo napájania. Telefón by mohol obsahovať OLED displej, v ktorom môže byť zabudovaný snímač odtlačkov prstov. 

Aj keď dizajn zadnej steny stále nemáme potvrdený, uniknutý render prezrádza, že telefón môže byť inšpirovaný dizajnom štandardného modelu Redmi K30. Model K30 Pro 5G tak môže mať na zadnej stene kruh, v ktorom je vertikálne umiestnený trojitý fotoaparát. Štvrtý objektív sa nachádza mimo tohto kruhu. Vykreslenie tiež naznačuje, že pop-up mechanizmus bude obsahovať až dva selfie fotoaparáty.

Údajné parametre Redmi K30 Pro 5G

Fámy, ktoré sa aktuálne šíria o Redmi K30 Pro 5G prezrádzajú, že tento smartfón bude obsahovať veľký 6,6-palcový displej a vlajkový čipset od Qualcommu Snapdragon 865. Telefón bude ďalej vybavený LPDDR5 RAM pamäťou a môže byť vybavený až 256 GB vnútorným úložiskom. Pri štvorici fotoaparátov môže hrať prím až 64 Mpx fotoaparát so senzorom IMX686 od Sony. Telefón môže byť poháňaný aj 4 700 mAh batériou, ktorá podporuje rýchle nabíjanie s výkonom 33 W.

Zdroj: GizmoChina

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.