Už séria Redmi K40 priniesla niekoľko zaujímavých modelov.

Avšak spoločnosť si aj napriek tomu zachovala osvedčenú cenovú politiku, čoho výsledkom je aj pri týchto vlajkových modeloch stále priaznivá cena. Samozrejme, Redmi ani v ostatných oblastiach nezaostáva, a poskytuje skvelú softvérovú podporu. Podľa najnovších správ portálu GizChina to vyzerá tak, že model Redmi K50 Pro+ je pripravený na uvedenie na trh.

Podľa dostupných informácií je zrejmé, že zariadenie dostane do svoje výbavy nový čipset Snapdragon 898, ktorý je založený a 4nm výrobnom procese spoločnosti Samsung. Očakáva sa, že tento čipset v teste AnTuTu prekročí hranicu 1 milióna bodov.

Redmi K40Zdroj: GizChina
Redmi K40 Pro

Z ďalšej výbavy vyzdvihneme 5000 mAh batériu a 120 W nabíjanie, čo tomuto modelu zabezpečí veľký konkurenčný náskok. Redmi ďalej do modelu K50 Pro+ údajne pridá kvalitné fotoaparáty na čele s hlavným 108 Mpx senzorom a periskopickým teleobjektívom. Je zrejmé, že nižšie verzie série Redmi K50 budú vybavené hlavným 64 Mpx fotoaparátom.

Celkovo môžeme očakávať tri modely série: Redmi K50, Redmi K50 Pro a Redmi K50 Pro+. Minimálne pri dvoch najvybavenejších modeloch bude údajne použitý nový LTPO displej od spoločnosti Samsung – E5 OLED s variabilnou obnovovacou frekvenciou od 1 do 120 Hz.

Presný dátum predstavenia nie je zatiaľ známy.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.