Údajne sa tak stane počas prvých troch mesiacov.

Očakávame, že séria Redmi Note 11 bude na globálny trh uvedená s čipmi Snapdragon. Túto informáciu sa dozvedáme krátko po tom, čo Redmi koncom októbra predstavilo novinky modelového radu Note 11.

Keďže počiatočné predaje boli spustené iba v Číne, trh je stále v očakávaní, kedy budú tieto smartfóny dostupné aj globálne. Spustenie celosvetového predaja by sa malo udiať v 1. štvrťroku 2022.

Teraz sa aj dozvedáme, že telefóny Redmi Note 11 prídu na globálny trh mierne upravené. V globálnych verziách sa totiž namiesto čipov od MediaTeku použijú čipy Snapdragon od Qualcommu. Nie je pritom vylúčené, že zmenou prejde aj zadná strana týchto smartfónov.

POCO M4 ProZdroj: GizChina
POCO M4 Pro

Pokiaľ ste zvedaví, ako budú globálne verzie Redmi Note 11 vyzerať, jednou z možností je dizajn nedávno predstaveného Poco M4 Pro 5G. Ide totiž o “prezlečený” telefón Redmi Note 11.

Viaceré zdroje aj uviedli, ako by mohli byť tieto globálne Pro modely série Redmi Note 11 pomenované. Redmi Note 11 Pro údajne dostane názov Xiaomi 11i, zatiaľ čo Pro+ ponesie názov Xiaomi 11i HyperCharge.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.