Vyzerá to tak, že Xiaomi v konkurenčnom boji poriadne pritvrdzuje.

Jasným dôkazom môže byť aj očakávané znovuvydanie bestselleru Redmi Note 8. Pri Xiaomi sme sa s podobnou stratégiou ešte nestretli, takže bude rozhodne zaujímavé sledovať, či sa tento krok ukáže ako úspešný. Na dizajn Redmi Note 8 (2021) sa pritom môžeme pozrieť už dnes.

Na prvý pohľad je jasné, že zásadné zmeny v dizajne nemáme očakávať. Spoločnosť jednoducho vzala dizajn pôvodného Redmi Note 8 a do jeho vnútra vložila novší hardvér. Je tak možné, že v roku 2021 tento model svojim dizajnom už nespraví „dieru do sveta“ a určite sa objaví aj kritika. Kritiku si môže vyslúžiť “waterdrop” výrez a širšie rámčeky okolo displeja. Celkový dojem môže vylepšiť priaznivá cena.

Podľa Xiaomi sa tento model ukázal ako jeden z najúspešnejších v celej histórii série. Predalo sa viac ako 25 miliónov kusov. Práve úspech modelu prinútil spoločnosť pripraviť pre rok 2021 ďalšiu verziu Redmi Note 8.

Redmi Note 8 (2021) dostane do svojej výbavy 6,3-palcový displej, čipset Helio G85, 4 000 mAh batériu, 48-megapixelový hlavný fotoaparát, MIUI 12.5 a 22,5 W rýchle nabíjanie.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Redmi Note 10 Pro: Video, ktoré vám o ňom povie, všetko podstatné

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.