Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vedľa takmer dvadsaťnásobného zrýchlenia ponúka riešenie SD-WAN Nebula od spoločnosti Zyxel tiež ucelenú paletu jednoducho použiteľných funkcií.

Spoločnosť Zyxel Communications dnes oznámila, že jej riešenie SD-WAN Nebula prichádza s masívnym zvýšením priepustnosti, ktoré zmení komunikáciu v rámci malých a stredných organizácií. Zásadné úlohy, ako napríklad prenos kľúčových dát z centrály na pobočky, už nezaberú celé hodiny, ale len pár minút.

Revolučná zmena v podobe takmer dvadsaťnásobného zvýšenia rýchlosti v porovnaní s neoptimalizovaným pripojením je výsledkom trvalých snáh spoločnosti Zyxel o zlepšenie optimalizácie a posílenia agregačných schopností. Riešenie SD-WAN Nebula nielenže poskytuje neoceniteľné a užívateľsky prívetivé funkcie, ako napr. auto VPN a samoobslužnú údržbu pre rýchlu a jednoduchú správu, ale tiež disponuje širokou škálou upgradovaných bezpečnostných komponentov pre zabezpečenie citlivých údajov.

Bezkonkurenčná rýchlosť pre malé a stredné organizácie

„Výkon riešenia SD-WAN Nebula je jedným slovom ohromujúci,“ uvádza Martin Bratičák, Head of Channel CEE v spoločnosti Zyxel, k nárastu priepustnosti, ktorý po nasadení tejto technológie zaznamenali zákazníci. „Pred nasadením tejto technológie trval prenos dvoch GB dát z Tajwanu do Nemecka viac než tri hodiny. Teraz je to zásluhou neúnavnej práce nášho týmu menej než 10 minút. A pretože mnohé malé a stredné organizácie potrebujú medzi svojimi lokalitami prenášať podstatne viac než 2 GB dát, veríme, že táto optimalizácia je nielen prínosná, ale nevyhnutná.“

K dosiahnutiu tejto rýchlosti, ktorá doposiaľ bola mimo možnosti produktov určených malým a stredným organizáciám, prispelo najmä vyladenie rôznych funkcií, ako napr. akcelerácia TCP, migrácia latencie, zníženie strát paketov a v neposlednom rade tiež agregácia WAN. Schopnosť spojiť viac liniek zo siete vytvára vysokokapacitnú dátovú diaľnicu, ktorá sa vyznačuje podstatne lepšou efektivitou prevádzky a odolnosťou proti chybám.

Jednoduchšie vyhotovenie šetrí čas

Riešenie SD-WAN Nebula ponúka nielen ohromujúci výkon, ale tiež užívateľsky prívetivé funkcie, ako napr. auto VPN, ktorá pomocou natívneho VPN klienta operačného systému poskytuje bezpečné pripojenie bez nutnosti inštalácie. Kedysi zložité a časovo náročné nasadzovanie VPN medzi lokalitami je dnes hračkou. Tento dôraz na jednoduchosť riešenia sa odráža aj v samoobslužných funkciách SD-WAN, medzi ktoré patria programy ping a traceroute, resetovanie USB modemu a zachytávanie paketov. Obmedzovanie manuálnej konfigurácie a správy nielenže znižuje riziko ľudskej chyby, ale tiež šetrí značné náklady spojené s pôsobením správcov IT v rôznych lokalitách.

Najnovšie zabezpečenie na ochranu dát

Už tak úctyhodná paleta bezpečnostných funkcií riešenia SD-WAN Nebula bola rozšírená o ďalšiu bezpečnostnú vrstvu: infraštruktúru Public Key Infrastructure (PKI). Táto digitálna ochrana poskytuje špičkové funkcie šifrovania a overovania, ktoré sú šité na mieru finančným inštitúciám, vládnym orgánom a všetkým odvetviam, v ktorých je životne dôležité zaistiť ochranu vysoko citlivých dát. V dnešnej dobe, kedy sa ako epidémia šíria sieťové hrozby, je taká ochrana úplnou nutnosťou.

Neskutočnej rýchlosti prenosu dát, bohatá a stále rastúca paleta funkcií, jednoduchá a bezproblémová prevádzka a spoľahlivé zabezpečenie, to všetko a ešte viac ponúka riešenie SD-WAN Nebula, ktoré tak ďalej upevňuje vedúcu  úlohu spoločnosti Zyxel v digitálnej revolúci i  SD-WAN.

Bližšie informácie o riešení Nebula SD-WAN nájdete na stránkach: zyxel.com/SD-WAN. Na stránkach nebula.zyxel.com si môžete pustiť živé demo platformy Nebula Orchestrator slúžiace k centralizovanej správe riešenia Nebula SD-WAN.

Značky: