Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

S inteligentným snímačom vody Tapo T300 od spoločnosti TP-Link, popredného svetového dodávateľa sieťových produktov a inteligentných zariadení, sa moderné domácnosti stanú ešte bezpečnejšími. Elegantná novinka skvele zapadá do rodiny produktov Tapo. K senzoru je zároveň nutné obstaranie hubu Tapo H100.

Tapo T300 rozpozná možné kvapkanie vody aj jej únik. Disponuje šiestimi detekčnými sondami na hornej aj spodnej strane, ktoré zachytávajú kvapkanie aj presakovanie vody zospodu. V prípade tejto nepríjemnej situácie začne senzor vydávať hlasný alarm až do 90 dB a súčasne prostredníctvom hubu Tapo H100 odošle upozornenie do aplikácie Tapo. Tá je zadarmo dostupná pre Android a iOS.

Model Tapo T300 podporuje inteligentné automatizácie, ktoré z celej rodiny zariadení Tapo vytvárajú unikátny ekosystém, v ktorom je možné spravovať všetky zariadenia internetu vecí podľa denných zvyklostí a preferencií. Pri vzniknutom úniku vody tak môže používateľ okamžite zistiť aktuálnu situáciu prostredníctvom kamery.

Vzhľadom na stupeň krytia IP66, ktorý značí ochranu proti intenzívne tryskajúcej vode a odolnosť voči prachu, zvládne snímač dlhodobé umiestnenie vo vlhkom či prašnom prostredí. Navrhnutý je tak, aby sa vošiel takmer všade. O napájanie inteligentného snímača sa starajú dve AAA batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti Tapo T300:

  • 90 dB alarm kvapkania a úniku vody
  • stupeň krytia IP66
  • kompaktné rozmery
  • elegantný dizajn
  • podpora Tapo Hub
  • automatizácia s ďalšími zariadeniami Tapo

Bližšie informácie o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/smart-home/smart-sensor/tapo-t300/

Značky: