Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Zyxel Communications dnes uviedla na trh nový opakovač WRE6602, ktorý predstavuje kompaktné riešenie pre pokrytie hluchých miest v domácnosti bezdrôtovým signálom. Jeho nastavenie nemôže byť jednoduchšie: po zapojení zariadenia do zásuvky stačí postupovať podľa pokynov v aplikácii Easy Link a počas niekoľkých minút máte k dispozícii lepšie WiFi pokrytie.

Opakovač WRE6602 vďaka svojmu modernému a kompaktnému vzhľadu dobre zapadne na každé miesto

Stačí pár klepnutí a aplikácia Easy Link dvojpásmový opakovač AC1200 sama prepojí so smerovačom alebo bezdrôtovým bodom. Pre dosiahnutie maximálnej rýchlosti a pokrytie navyše aplikácia užívateľovi ukáže najvhodnejšie miesto pre inštaláciu opakovača. Aplikácia Easy Link funguje výhradne s opakovačom WRE6602 a je dostupná pre zariadenia so systémami Android a iOS.

 Aplikáciu Easy Link pre opakovač WRE6602 ocení každý domáci užívateľ s nedostatočným WiFi pokrytím

Štandardným spôsobom pripojenia opakovačov je WPS, ktoré je možné teraz vďaka tlačidlu pre chytré nastavenie používať aj na modeli WRE6602,” poznamenáva Martin Bratičák, Head of Channel CEE Zyxel. „Viacmenej našou snahou bolo ponúknuť niečo navyše a to rýchle, jednoducho použiteľné a zábavné riešenie. Tým riešením je aplikácia Easy Link. Model WRE6602 je viac než len typický dvojpásmový opakovač, ktorý je možné nastaviť pre vysielanie signálu v pásme 2,4 alebo 5 GHz. Pomocou aplikácie Easy Link dokáže WRE6602 automaticky určiť a využívať to pásmo, ktoré zaistí najlepší možný výkon každej jednotlivej siete.“

Po pripojení ku smerovaču alebo prístupovému bodu opakovač automaticky zvolí kanál pre ďalší prenos WiFi signálu do skôr nedostupných miest, a to rýchlosťou až 300 Mbps v prípade 2,4 GHz siete a 867 Mbps v prípade 5 GHz siete. Opakovač je kompatibilný so všetkými WiFi štandardmi 802.11 a/b/g/n/ac stávajúcich smerovačov a prístupových bodov a pre ochranu pred bezpečnostnými hrozbami používa pokročilé šifrovanie (64/128bitové WEP a WPA-PSK/WPA2-PSK). Opakovač navyše umožňuje pripojenie ethernetového kábla a použitie ako prístupový bod.

 

 

 

 

 

Značky: