Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Anthony Vaccarello pripravil novú limitovanú edíciu reproduktora Beosound Edge značky Bang & Olufsen.

Kompaktný a výkonný bezdrôtový reproduktor ponúka nadčasový dizajn, špičkové akustické inovácie a bezkonkurenčnú interakciu pre zážitok z počúvania, ktorý inšpiruje predstavivosť.

Beosound Edge pripomína dielo  súčasného umenia s minimalistickým dizajnom a dokonale kruhovým hliníkovým vonkajším rámom. Domáci reproduktor je kalibrovaný na detekciu sily vášho dotyku, keď nastavujete hlasitosť otáčaním reproduktora tam a späť. Keď sa priblížite k Beosound Edge,  prebúdza sa k životu a rozsvieti rozhranie vďaka snímačom priblíženia. Dotykový hliníkový povrch umožňuje spustiť, zastaviť a zmeniť stopy jednoduchým klepnutím.

Tento reproduktor ponúka tri smerové nastavenia zvuku pre rôzne zážitky z počúvania, vrátane všesmerového režimu True360, ktorý vyplní celú miestnosť zvukom. Inovatívny Active Bass Port dizajn umožňuje reproduktoru Beosound Edge poskytovať mimoriadne silné basy. Táto limitovaná edícia je navyše upravená mramorovou potlačou s matným čiernym hliníkovým povrchom.

SAINT LAURENT RIVE DROITE je kreatívna a kultúrna destinácia, ktorú vytvoril Anthony Vaccarello a nachádza sa na adrese 213, rue saint Honoré 75001 Paríž, a rozšírila sa na 469 Rodeo Drive v Los Angeles.

Pomenovaná je „RIVE DROITE“ ako pocta línii SAINT LAURENT rive gauche, ktorá v šesťdesiatych rokoch pomohla demokratizovať módu a luxus. SAINT LAURENT RIVE DROITE predstavuje úplne novú obchodnú destináciu pre výraz, výmenu a životný štýl, ktorá predstavuje širokú škálu produktov vrátane exkluzívnych kúskov, limitovaných edícií, knižnice, vintage, hudby, fotografie v kombinácii s umením, predstaveniami, výstavami, eventmi a kultúrnou výmenou.

 Konceptualizovaná kreatívnym riaditeľom Anthonym Vaccarellom, rozsiahla a diverzifikovaná ponuka z rôznych kreatívnych a dizajnových oblastí je predstavovaná a podporovaná novými spôsobmi, aby rozšírila univerzum a DNA značky Saint Laurent.

 SAINT LAURENT RIVE DROITE predstavuje zábavnú a elegantnú verziu dnešného univerza Saint Laurent. saintlaurentrivedroite.com @ysl #saintlaurentrivedroite @anthonyvaccarello

Značky: