Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najnovšia aktualizácia známej aplikácie ponúka prostredie série Galaxy S23 a používateľského rozhrania One UI 5.1 s väčším množstvom jazykových variantov.

Spoločnosť Samsung Electronics predstavila vylepšenú verziu aplikácie Try Galaxy, vďaka ktorej si majitelia iných zariadení[1] než Galaxy môžu vyskúšať nové funkcie nedávno predstavených telefónov série Galaxy S23, prípadne nové používateľské rozhranie One UI 5.1. Aplikácia je teraz dostupná v 14 jazykových verziách, medzi ktoré patrí angličtina, arabčina, kontinentálna aj taiwanská čínština, francúzska i kanadská francúzština, indonézština, japončina, nemčina, brazílska portugalčina, španielska i mexická španielčina, švédčina.

„Sme radi, že môžeme používateľom ponúknuť intuitívne, príjemné a personalizované zážitky dostupné výhradne prostredníctvom ekosystému Samsung Galaxy,“ vyhlásila Sonia Chang, viceprezidentka tímu pre značkový marketing v mobilnej divízii Samsung Electronics. „Aj naďalej hodláme ponúkať príležitosť vyskúšať si zážitky so systémom Galaxy aj tým, ktorí prístroje Samsung doteraz nevlastnia.“

Sila Galaxy

Od uvedenia na trh v roku 2022 zaznamenala aplikácia Try Galaxy viac ako 2 milióny stiahnutí. Po stiahnutí môžu používatelia prezerať užitočné tutoriály a skúmať domovskú stránku aplikácie, okrem iného ikony Galaxy, miniaplikácie (widgety) alebo pohyb v používateľskom rozhraní. Je možné si tiež vyskúšať ďalšie inovatívne a jedinečné aplikácie a funkcie, ktoré sú v zariadení Samsung Galaxy k dispozícii. Aktualizovaná aplikácia sa zameriava na najdôležitejšie vlastnosti telefónov Galaxy S23 a používateľského rozhrania One UI 5.1, medzi ktoré patria:

  • Skvelý fotoaparát[2]: Používatelia zistia, čo všetko dokáže najlepší fotografický systém, aký Samsung kedy vyrobil. Uvidí, aké vyspelé nočné funkcie a prevratná umelá inteligencia mení poňatie fotografovania v slabom svetle. Budú si tiež môcť vyskúšať nástroje na úpravu fotografií, napr. Photo Remaster, ktorými je možné automaticky vylepšovať kresbu detailov.
  • Výnimočný výkon: Používatelia si môžu vyskúšať aj špičkový výkon nových modelov Galaxy S23. Slúži na to video s demonštráciou skvelých herných vlastností. Pri hraní sa optimalizuje okrem iného samotné mobilné prostredie, výdrž batérie alebo parametre displeja.
  • Prepojený ekosystém: Používatelia sa môžu naplno ponoriť do najnovšieho používateľského rozhrania One UI 5.1, v ktorom si možno na mieru prispôsobiť tapety, ikony, prostredie správ, pozadia a ďalšie prvky.

Dostupnosť

Aplikácia Try Galaxy so 14 jazykovými verziami je teraz dostupná na stiahnutie prostredníctvom QR kódu. Ďalšie informácie o výhodách plynúcich z prechodu na Galaxy nájdete na stránke www.trygalaxy.com.


[1] Aplikácia „Try Galaxy“ funguje iba v prehliadači Safari na zariadeniach so systémom iOS uvedených 16. septembra 2016 a novších.

[2] Simulačná aplikácia na vyskúšanie One UI od Samsungu 5.1. neposkytuje skutočný prístup k aplikáciám ani hardvéru zariadenia, ako je fotoaparát