Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Odštartovali tri sezónne akcie, počas ktorých k vybraným lifestylovým televízorom. The Frame, The Terrace a projektoru The Premiere získate zaujímavé darčeky.

Spoločnosť Samsung ponúka v rámci troch sezónnych akcií zaujímavé bonusy k tohtoročným modelovým radom lifestylových televízorov The Frame, The Terrace a laserovému projektoru The Premiere. Každý, kto si od 2. mája do 4. septembra 2022 alebo do vypredania zásob zakúpi na e-shope samsung.sk alebo u vybraných obchodných partnerov spomínané lifestylové televízory, získa exkluzívne bonusy, ktoré využije pri používaní týchto prijímačov.

Louvre u vás doma

Napríklad pri kúpe televízora The Frame, ktorý sa v pokojovom režime dokáže premeniť na obraz na nerozoznanie od skutočného umeleckého diela, získate hneď tri exkluzívne bonusy. Ide o vymeniteľný rám na tento televízor iba za 1 €, predplatné Art Store s umeleckými dielami zo svetoznámych galérií na 6 mesiacov (pri televízoroch The Frame s uhlopriečkou 32″ až 55″) alebo 12 mesiacov (pri televízoroch The Frame s uhlopriečkou 65″ až 85″) a Slim Fit držiak pre „bezmedzerové“ uchytenie televízora na stenu.

Bonus sa vzťahuje na všetky veľkosti The Frame modelového radu 2022. Tohtoročné modely sa od predchádzajúcich líšia matnou obrazovkou, vďaka ktorej televízor minimalizuje odlesky a v režime Umenia ešte dokonalejšie imituje umelecké dielo. Okrem známych diel svetových umelcov si na televízore The Frame môžete nastaviť zobrazovanie vlastného obsahu, či už ide o vaše kresby, maľby alebo fotografie. Najmenší model 32″ je možné pripevniť na stenu či postaviť na špeciálne nožičky vo vertikálnej polohe. Odporúčaná maloobchodná cena The Frame začína na 699 € za 32″ model a končí na 4 699 € v prípade 85″ uhlopriečky.

Viac informácií o akcii Louvre u vás doma nájdete na stránke samsung.sk.

Grilovačka s The Terrace

K jarnej a letnej sezóne nerozlučne patrí grilovanie a kto by sa pri tejto obľúbenej činnosti nechcel zabávať a sledovať napríklad futbalový prenos? S jedinečným outdoorovým televízorom The Terrace od Samsungu je to možné. A teraz k tomuto vode, prachu a mrazuvzdornému televízoru získate ako bonus prémiovú grilovaciu súpravu Weber, ktorá obsahuje gril na drevené uhlie Master Touch 57 cm, grilovací kameň a originálne grilovacie rukavice. Televízor The Terrace je dostupný v troch veľkostiach s uhlopriečkami 55″, 65″ a 75″ a jeho odporúčané maloobchodné ceny sú 3 899 €, 4 999 € a 6 499 €.

The Terrace predstavuje veľmi odolný smart televízor s antireflexnou obrazovkou, 4K rozlíšením a jasom až 2000 nitov, ktorý sa pýši stupňom krytia IP 55, ktorý ho chráni pred striekajúcou vodou a prachom. Televízor bezproblémovo funguje pri teplotách od -31 do 50 °C, takže môže zostať celoročne na krytej vonkajšej terase. Samsung k nemu ponúka aj špeciálny outdoorový soundbar The Terrace, ktorý je taktiež odolný voči vlhkosti a prachu.

Viac informácií o akcii Grilovačka s The Terrace nájdete na stránke samsung.sk.

Postavíme vám kinosálu

Na svoje si prídu aj milovníci domácich kín a veľkoplošných projekcií. Samsung v rámci aktuálnej akcie ponúka k lifestylovým laserovým projektorom s krátkou projekčnou vzdialenosťou The Premiere zľavu 50 % na rámové antireflexné plátna ALR (bežná cena tohto plátna sa pohybuje okolo 2 400 €) a profesionálnu inštaláciu a dopravu zadarmo. Či už ide o jednolaserový model SP-LSP7T alebo trojlaserový SP-LSP9T, môžu u vás doma alebo kdekoľvek inde vykúzliť obraz až s uhlopriečkou 130″, čo zatiaľ žiadny konvenčný televízor nedokáže. Vďaka jasu až 2800 lúmenov a antireflexnému plátnu umožňujú sledovať obsah aj za bežného denného svetla.

Antireflexné plátno eliminuje nežiaduce slnečné aj umelé osvetlenie. Vďaka zubovitému profilu odráža iba lúče z projektora, ktorý je umiestnený na poličke pod plátnom. Výsledkom sú jasné a čisté farby, ostré detaily, a projektor je možné vďaka plátnu používať aj v presvetlenom interiéri.

Laserové projektory The Premiere prišli na slovenský trh v roku 2021 a od začiatku je o ne obrovský záujem. Odporúčaná maloobchodná cena The Premiere UHD Triple Laser Smart projektor SP-LSP9T je 6 499 € a v prípade The Premiere UHD Laser Smart projektor SP-LSP7T je 3 499 €.

Viac informácií o akcii Postavíme vám kinosálu nájdete na webe samsung.sk.

Značky: