Kórejská spoločnosť zavádza nový dizajnový rukopis.

Samsung predstaví 12. decembra prvých zástupcov modelového radu Galaxy A (2020). Potvrdila to aj vietnamská divízia spoločnosti, ktorá na YouTube zverejnila krátke video, ktoré upozorňuje na prichádzajúce smartfóny. Displeje budú mať v strednej časti otvor pre selfie kameru. Tento prvok by sa mal objaviť aj pri pripravovanom Galaxy S11. V zadnej časti si môžeme rovnako všimnúť aj celkom nové usporiadanie fotoaparátov.

Spoločnosť Samsung nepotvrdila, ktoré smartfóny budú 12. decembra predstavené, ale pravdepodobne uvidíme oficiálne uvedenie modelov Galaxy A51 a A71.

Rendre zariadení Galaxy A51 a Galaxy A71, ktoré sa dostali na verejnosť už minulý mesiac, odhalili nový dizajnový rukopis, s ktorým sa budeme stretávať v roku 2020 – displej s menšími rámikmi a otvorom pre selfie kameru v strednej časti displeja, ako aj nové usporiadanie fotoaparátov do písmena L. 

Samsung Galaxy A51 (vľavo) a Galaxy A71 (vpravo)

Do predstavenia noviniek z radu Galaxy A 2020 ostáva ešte týždeň, takže dovtedy sa určite objaví ešte niekoľko informácií o pripravovaných smartfónoch z tohto dôležitého modelového radu.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Huawei: Nástup éry siete 5G kompletne zmení cestovanie autami

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.