Samsung GALAXY J5 spĺňa požiadavky aktívnych používateľov na výkon a výdrž, nechýba mu ani špičkový fotoaparát s predným bleskom a vylepšené funkcie pre zachytenie zážitkov.

Samsung GALAXY J5 prichádza na slovenský trh a prináša špičkový displej, fotoaparát s vylepšenými funkciami pre selfie a výkonnejší procesor pre plynulý chod. To všetko podtrhuje vysoká výdrž batérie. Samsung GALAXY J5 je dostupný v čiernej, bielej a zlatej farbe za odporúčanú cenu 219 Eur vr. DPH.

Samsung-J500F_2_nowat

„Samsung GALAXY J5 predstavuje skvelú voľbu pre aktívnych používateľov, ktorí sa radi bavia na sociálnych sieťach, fotia, natáčajú videá a smartfón využívajú tiež na surfovanie na webe a hranie hier,“ hovorí Ivan Kapec, produktový a marketingový manažér divízie IM spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodáva: „Za dostupnú cenu získajú používatelia najmodernejšie technológie, vysoký výkon aj dlhú výdrž.“

Samsung-J500F_3_nowat

Samsung GALAXY J5 má 5-palcový sAMOLED displej s HD rozlíšením, štvorjadrový 1,2 GHz procesor a pracuje s OS Android 5.0 Lollipop. Kapacitu 8 GB pamäte je možné rozšíriť pomocou microSD až do 128 GB. Telefón taktiež umožňuje zapnúť Režim extrémneho šetrenia energie, ktorý premení obrazovku na čiernobielu a automaticky ukončí nadbytočné aplikácie tak, aby sa minimalizovala spotreba energie. Navyše s batériou s kapacitou 2600 mAh môže nabíjačka zostať doma.

Vylepšenie oproti predchádzajúcim modelom zaznamenal aj fotoaparát. Zadný fotoaparát s rozlíšením 13 Mpix (svetelnosť F1.9) dokáže vykúzliť dokonalé snímky aj za zlých svetelných podmienok. Pre milovníkov selfie prináša model J5 rad vychytávok, medzi ktorými sú najnovšie blesk u predného 5 Mpix fotoaparátu a dva špeciálne režimy. Režim Palm Recognition umožňuje stlačiť spúšť tým, že do objektívu ukážete dlaň, čo je ideálne práve pre zhotovovanie selfie. S využitím funkcie Beauty Face Mode všetky tváre na fotografii získajú mladistvý vzhľad.

Technické špecifikácie
Operačný systémOS Android 5.0 Lollipop
Displej5.0” HD sAMOLED
SieťLTE Cat4 (150/50 Mbps) – HSPA+ 42/5,76 Mbps
Rozmery142,1 x 71,8 x 7,9mm
Zadný fotoaparát13 Mpix (F1.9) w/ LED blesk
Hmotnosť146 gramov
Predný fotoaparát5 Mpix (F2.2) w/ LED blesk
ProcesorŠtvorjadrový 1,2GHz
RAM1,5 GB
Úložisko8 GB
Slot na kartuMicroSD až do 128 GB
WLAN/BTWiFi 802.11 b/g/n, BT 4.1
SnímačeAkcelerometer, Senzor priblíženia, Hallov senzor
Batéria2600mAh

 

Značky: