Dnes spoločnosť Samsung potvrdila, že na svojej udalosti Unpacked predstaví 5 nových zariadení. 

Vďaka 360-stupňovému obrázku od @evleaks sa teraz môžeme bližšie (lepšie) pozrieť na Samsung Galaxy Note20 Ultra. GIF zobrazuje očakávaný smartfón Note v špecifickej bronzovej farbe, ktorá nesie označenie „Mystic Bronze“. Podľa doterajších informácií sa zdá, že táto farba bude pre Samsung farbou roka 2020.

Samsung Galaxy Note20

Zdroj: GSMArena

Obrázok prezrádza, že okraje displeja sú mierne zakrivené. Je to pravdepodobne z toho dôvodu, aby boli rámiky po stranách super tenké. Displej sa zdá byť z veľkej časti plochý, teda bez zakrivených okrajov, ktoré boli pri starších vlajkových smartfónoch od Samsungu. 

Samsung Galaxy Note20 Ultra bude mať vo výbave tri hlavné fotoaparáty, ktoré pozostávajú z hlavného fotoaparátu s rozlíšením 108 Mpx, fotoaparátu s periskopom a ultraširokouhlého fotoaparátu. Periskop by sa mal pritom objaviť exkluzívne iba v modeli Ultra.

Okrem série Galaxy Note20 kórejská spoločnosť začiatkom augusta predstaví Galaxy Z Fold 2, Galaxy Tab S7 (a S7+), Galaxy Watch 3 a Galaxy Buds Live. Udalosť Unpacked sa začne 5. augusta a bude vysielaná cez livestream.

Zdroj: GSMArena

Titulný obrázok: GadgetMatch

Prečítajte si aj:

TOP 10 najobľúbenejších filmov stiahnutých cez internet – 29. týždeň

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.