Séria Galaxy S21 bude predstavená už v januári.

Iba pred pár dňami sme mali možnosť nahliadnuť na pripravované novinky aj vďaka vysokokvalitným renderom. Aktuálne sa nám naskytla príležitosť pozrieť sa na ich skutočné krycie sklá. Leaker Ice Universe zverejnil fotografiu predných panelov, na ktorej si okrem porovnania ich veľkostí vieme overiť, že predchádzajúce rendery Galaxy S21 sú pomerne presné. Spodný rámik je iba o trochu hrubší ako bočný a horný rámik, no nie natoľko, aby pokazil dojem z takmer dokonalej symetrie.

Keďže sa pozeráme na vrchnú sklenenú vrstvu telefónov, zatiaľ sa na nich nenachádza žiadny výrez pre selfie kameru. Predpokladáme, že sa bude nachádzať v strede displeja rovnako, ako tomu bolo v prípade modelového radu Galaxy S20.

Samsung Galaxy S21 trio

Zdroj: GSMArena

Nová fotografia potvrdzuje aj rozmery displejov – model Ultra 6,9-palca, model Plus 6,7-palca a štandardný model 6,3-palca.

Ďalšia fotografia (nižšie) porovnáva zadné steny Galaxy S21 Ultra a Galaxy S21+. Model Ultra má údajne dostať do výbavy senzor s rozlíšením 108 Mpx, vrátane 12 Mpx ultraširokouhlého modulu a dvoch 10 Mpx teleobjektívov (jeden z nich vraj poskytne až 10-násobné optické priblíženie).

Zostava fotoaparátov Galaxy S21+ bude obsahovať 12 Mpx hlavný a ultraširokouhlý fotoaparát, vrátane 64 Mpx teleobjektívu. Oba modely budú údajne mať sklenený chrbát s matným povrchom.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Samsung chystá 600 Mpx snímač

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.