Samsung si pripravil opäť ďalšiu zaujímavú víkendovú akciu vo svojom e-shope na www.samsung.sk. Tešiť sa môžete na zaujímavé zľavy.

Špeciálny Samsung víkend so zľavami začal už dnes a trvá do nedele 24. 5. 2020. Pre zákazníkov je pripravených kopec atraktívnych ponúk. Telefóny zo  série A (A10, A20, A50, A51, A71) získate so zľavou až 30 %. Pri kúpe telefónu z rady S a N dostanete ku nemu druhý, lacnejší model za polovicu. Napríklad, ak si kúpite Samsung Galaxy S20, tak Samsung Galaxy S10 lite dostanete s 50 % zľavou).

Zľavy však získate aj pri kúpe tabletu T510. Ku nemu si môžete dokúpiť Galaxy Note10 Lite so zľavou až 60 %. A ak si chcete kúpiť hodinky, takisto na druhý lacnejší model získavate zľavu 50 %.

Celú ponuku zliav nájdete na www.samsung.sk do nedele 24. 5. 2020. Zľavy tiež platia už aj v značkových predajniach Samsung, ktoré sú od stredy opäť otvorené a nájdete ich v nákupných centrách v Bratislave v Avione a Bory Mall, v SC Europa v Banskej Bystrici a v košickom Auparku. Tak nepremeškajte šancu získať výhodné zľavy, ktoré sú iba do nedele.