Záujemcovia sa môžu tešiť na batérie s dlhou výdržou, veľký a vynikajúci displej a výkonné fotoaparáty.

Spoločnosť Samsung Electronics dnes predstavila nové smartfóny Galaxy A12 a Galaxy A02s, vďaka ktorým budú špičkové inovatívne funkcie a vlastnosti cenovo ešte dostupnejšie ako doteraz. Oba modely okrem iného ponúkajú batériu s dlhou výdržou, systém niekoľkých fotoaparátov a veľký displej s mimoriadne kvalitným obrazom. Model Galaxy A12 sa začne na slovenskom trhu predávať od začiatku januára 2021 a jeho odporúčaná maloobchodná cena bude 179 € (64 GB) a 199 € (128 GB). Galaxy A02s bude u nás dostupný v priebehu februára 2021, jeho odporúčaná maloobchodná cena je stanovená na 150 €. Oba modely budú dostupné v čiernej a bielej farbe, Galaxy A12 sa navyše bude predávať aj v modrej verzii.

Vyšší výkon a viac energie

Medzi najväčšie prednosti modelov Galaxy A02s aj A12 patrí vynikajúci displej s uhlopriečkou 6,5 palca (16,5 cm), rozlíšením HD+ a technológiou Infinity-V. S jasným obrazom a sýtymi farbami je sledovanie filmov aj hranie hier naozajstným zážitkom. Vďaka batérii s veľkou kapacitou 5000 mAh smartfónu nedôjde energia, ani keď si pustíte všetky diely svojho obľúbeného seriálu v rade za sebou. A keby náhodou predsa len došla, nájdete u oboch modelov rýchlonabíjačku s 15 W, takže nabíjanie netrvá dlho a môžete opäť vyraziť do sveta.

Fotoaparát na špičkovej úrovni

Oba modely sú vybavené veľmi dobrými fotoaparátmi, s ktorými je fotografovanie aj natáčanie videa radosťou. Hlavný fotoaparát Galaxy A12 má rozlíšenie 48 megapixelov, záujemcovia o A02s sa môžu tešiť na 13 MPx. V oboch prípadoch tak máte istotu, že snímky budú vyzerať naozaj k svetu. Galaxy A12 poteší aj milovníkov krajinárskych záberov, pretože do jej výbavy patrí aj ultraširoký modul s 5 MPx. Oba telefóny disponujú modulom s 2 MPx pre bohatšie možnosti práce s hĺbkou ostrosti. Práve vďaka nemu dokáže ostrý ústredný motív vyniknúť na príjemne rozostrenom pozadí. Makrofotoaparát s 2 megapixelmi vám zase umožní skúmať svet okolo seba do najmenších detailov.

Galaxy A12

Galaxy A12

Dizajn, ktorý neprehliadnete

Galaxy A12 aj A02s vynikajú štíhlym elegantným prevedením, veľmi dobre padnú do ruky a celkový dojem vylepšuje aj matný povrch na zadnej strane. V oboch prípadoch je k dispozícii čierny a biely variant, Galaxy A12 sa navyše predáva aj v modrej verzii. Okrem toho disponuje Galaxy A12 aj špičkovým zabezpečovacím systémom Knox a čítačkou odtlačkov na bočnej strane.

Galaxy A12

Galaxy A12

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.