Dostupné budú iba pre niektoré zariadenia.

Nové možnosti zobrazenia sú súčasťou aplikácie s názvom ClockFace. Tá je integrovaná v Good Lock 2018 Suite, ktorá bola uvedená v Južnej Korei. Aplikáca nie je zatiaľ dostupná na prevzatie cez Galaxy App store, ale existuje možnosť stiahnutia prostredníctvom tohto odkazu.

Aplikácia ponúka nové možnosti zobrazenia štýlov hodín, pričom pokiaľ ste ochotní obetovať trochu percent z batérie, tak vás niektoré možnosti potešia aj svojím farebným prevedením. V nastaveniach si môžete zvoliť aj automatické prispôsobenie farieb Always On displeja na základe zvolenej tapety pozadia domácej obrazovky. 

Always On displeje doteraz zobrazovali predovšetkým biele údaje na čiernom pozadí. Toto zobrazovanie je energeticky veľmi efektívne, nakoľko čierne pozadie vôbec nečerpá energiu z batérie, vďaka vypnutým pixelom.

Musíme pripomenúť, že aplikácia nie je kompatibilná so všetkými modelmi Samsung. Aplikáciu ClockFace spustíte iba na zariadeniach, ktoré majú Super Amoled displeje, bežia na platforme Android 8.0 Oreo a majú nainštalovanú najnovšiu aplikáciu Samsung Experience 9.0, prípadne novšiu.

Zdroj: GSM Arena

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy S10 príde v dvoch veľkostiach, no zrejme bez skenera dúhovky

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.