Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zapojiť sa môžu muži aj ženy, ktorí budú súťažiť o zariadenia Samsung.

Spoločnosť Samsung v spolupráci s agentúrou Be Cool rozbieha bežecké aktivity pre všetkých záujemcov, ktorí sa chcú dostať do formy, alebo len začať behávať pre radosť.

Bežecké tréningy #behamsGear

Pre ženy sú určené štvrtkové tréningy so SHEruns, kde majú záujemkyne jedinečnú šancu zapojiť sa do súťaže o najnovšie funkčné hodinky Samsung Gear Sport. Každý týždeň až po posledný tréning pred dm ženským behom (spolu 18 týždňov, prvý tréning bol už 17. mája) budú zo všetkých zúčastnených dievčat vyžrebované 2, ktoré dostanú na testovanie hodinky na 1 týždeň. Ich úlohou bude s hodinkami behať, odfotiť svoje behy a pridať ich na Facebook alebo Instagram pod hashtagom #behamsGear a nabehať počas tohto týždňa čo najviac kilometrov.

Tá, ktorá vo svojom týždni nabehá najviac kilometrov zo všetkých dievčat počas súťažných týždňov, jedny hodinky získa. Druhé hodinky sú v žrebovaní spomedzi všetkých dievčat, ktoré sa súťaže zúčastnia. Všetky súťažiace navyše zadarmo dostanú značkové tričko s logom SHEruns a Samsung.

Trénuje sa každý štvrtok, vždy o 19:00. Stretávka je v Eurovea Sport Kids Academy. Počas tréningov sa navyše môžete zoznámiť aj s množstvom známych osobností. Ďalšie informácie o tréningoch sú k dispozícii na stránke sheruns.sk.

Na polmaratón so Samsung Gear

V rámci súťaže s názvom Na polmaratón so Samsung Gear vyhrajú piati súťažiaci kondičné testy, na základe ktorých im bude vypracovaný tréningový plán na mieru, a odborné vedenie kondičného trénera Marcela Matanina, ktorý s nimi bude trénovať každú stredu až do 3. októbra. Navyše, budú mať jedinečnú šancu behať a testovať hodinky Samsung Gear Sport a slúchadlá Gear IconX. Súčasťou výbavy je aj funkčné športové tričko Adidas. Na záver súťaže si budú môcť užiť kompletný servis – štartovné, ubytovanie, dopravu, stravu – na Medzinárodnom maratóne mieru v Košiciach, kde si odbehnú svoj polmaratón.

Na tréningoch sa budú aktívne zúčastňovať aj instagramer Boris Holečko a moderátor Matej „Sajfa“ Cifra, ktorí budú súťažiacich nielen motivať, ale sa aj navzájom doberať a „hecovať“. Všetky pravidlá a podmienky zapojenia sa do súťaže, sú k dispozícii na facebookovej stránke http://bit.ly/NaPolmaratonSoSamsungGear, kde budú priebežne uverejňované výsledky prípravy.

Podmienkou pre zapojenie sa záujemcu do súťaže, je do 30. mája na facebookový event „Na polmaratón so Samsung Gear“ napísať do komentára, prečo by porota mala vybrať práve jeho.

Značky: