Samsung uvádza na slovenský trh nový smartfón z radu Galaxy – Galaxy A9.

Tento smartfón je ako prvý na svete vybavený štyrmi zadnými fotoaparátmi a je doslova nabitý funkciami, ktoré vám umožnia prežiť každý deň naplno. Na Slovensku je Galaxy A9 k dispozícii v čiernej farbe exkluzívne u mobilného operátora Orange a v špeciálnej gradientnej modrej (Lemonade Blue) farbe v značkových predajniach Samsung a na internetovom obchode samsung.sk. Odporúčaná maloobchodná cena je 579 €.

Inovatívne štyri fotoaparáty 

Galaxy A9 umožňuje robiť dynamické a pekné fotografie. Vďaka štyrom objektívom môžete popustiť uzdu svojej kreativite, vytvárať a zdieľať svoje zážitky.

  • Nenechajte sa obmedzovať a využite dvojnásobný optický zoom pre tvorbu detailných záberov aj zo značnej vzdialenosti.
  •  S ultraširokouhlým objektívom môžete zachytávať svet bez akýchkoľvek obmedzení a s pomocou funkcie optimalizácie scény budete fotografovať takmer ako profesionál. Vďaka technológii rozpoznania scény s využitím umelej inteligencie je fotoaparát teraz inteligentnejší a je schopný okamžite rozpoznať fotografovaný objekt a zodpovedajúcim spôsobom prispôsobiť nastavenie pre dosiahnutie čo najlepšieho výsledku.
  •  Svoju kreativitu môžete vyjadriť pomocou objektívu so selektívnou hĺbkou ostrosti, ktorý vám dáva možnosť ručne nastavovať hĺbku fotografií a zamerať sa na fotografovaný objekt.
  • S 24 Mpx hlavným objektívom telefónu Galaxy A9 dokážete kedykoľvek v priebehu dňa urobiť pekné, jasné a zreteľné snímky za všetkých svetelných podmienok.

Výkonné nové funkcie s výnimočnou celodennou výdržou

Spoľahlivá batéria telefónu Galaxy A9 s kapacitou 3 800 mAh a dlhou výdržou vám umožní žiť bez obmedzení a užívať si špičkový výkon po celý deň. Vďaka 128 GB internému úložisku, ktoré je možné rozšíriť pomocou MicroSD karty o ďalších až 512 GB, môžete teraz fotografovať všetko bez akýchkoľvek obmedzení.

Smartfón Galaxy A9 bol navrhnutý tak, aby vám spríjemnil život. Je preto vybavený digitálnym asistentom Bixby a službou Samsung Health. Môžete využiť mnohé výhody, ktoré Galaxy A9 ponúka, vrátane funkcie App Pair.

Prvotriedny dizajn

 

Smartfón Galaxy A9 vychádza z tradície prvotriedneho dizajnu spoločnosti Samsung a je navrhnutý v dvoch jedinečných farbách – čiernej Caviar Black a modrej Lemonade Blue s elegantným a ergonomickým dizajnom. Je vybavený zaobleným 3D sklom pre pohodlné držanie.

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Prvé dojmy: Samsung Galaxy A7 chce zaujať tromi fotoaparátmi. Budovy sa k vám budú skláňať

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.