Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Samsung Electronics vnáša do Zimných olympijských hier 2018 v Pchjongčchangu technologické inovácie prostredníctvom interaktívnych zážitkov v nových stánkoch spoločnosti Samsung (Samsung Olympic Showcases). Samsung prostredníctvom zábavných a strhujúcich zážitkov ponúkaných v jej rôznorodých olympijských stánkoch nabáda fanúšikov a športovcov, aby s jej výrobkami „dokázali nemožné“.  

Na zimných olympijských hrách bude celkovo deväť olympijských stánkov spoločnosti Samsung, ktoré fanúšikom ponúknu kombináciu Kultúrnych a technických zážitkov. Stánky budú umiestnené v Pchjongčchangu a Gangneungu, vrátane olympijských parkov a dedín, v hlavnom tlačovom stredisku a štyri na medzinárodnom letisku Inčchon.

Športovci a fanúšikovia sa najskôr zoznámia s históriou a tradíciou spoločnosti Samsung v oblasti techniky, dizajnu a remeselného spracovania a s históriou partnerstva spoločnosti s olympijskými hrami. Návštevníci budú môcť vďaka interaktívnym zážitkom prostredníctvom virtuálnej reality (VR) pocítiť skutočné vzrušenie a uniknúť do napínavého sveta zimných športov, ako je napr. snowboarding a jazda na skeletone. Môžu sa zúčastniť súťaží v alpskom lyžovaní a v bežeckom lyžovaní, ktoré preveria ich fyzickú zdatnosť. Návštevníci po prvýkrát zažijú „VR Cesta do vesmíru: Mesiac na dosah pre každého“ vytvorenú spoločnosťou Samsung. Návštevníci si vyskúšajú kompletnú kozmickú misiu vrátane brífingu pred misiou, vyskúšanie cvičných oblekov a prilieb a skutočne nevšedných zážitkov vo výstroji na Mesiac, v ktorom budú pociťovať lunárnu gravitáciu pri každom kroku.

„Spoločnosť Samsung ako celosvetový olympijský partner už po dobu dvoch desaťročí vďaka svojim najmodernejším technologickým inováciám, ktoré boli teraz pretvorené do podoby pútavých zážitkov, spája fanúšikov, návštevníkov a športovcov z celého sveta,“ vyhlásil Younghee Lee, marketingový riaditeľ a výkonný viceprezident spoločnosti Samsung Electronics. „Je nám potešením podeliť sa o najnovšie mobilné technológie a produkty, aby si ako fanúšikovia tak aj športovci na zimných olympijských hrách mohli vychutnať nové, jedinečné zážitky.“

Návštevníci si môžu vyskúšať výrobky Samsung a značku Galaxy prostredníctvom rôznych aktivít v príjemnom, interaktívnom prostredí, ako sú napríklad:

  • Podmanivé zážitky z virtuálnej reality: Jedinečné zážitky z virtuálnej reality, ktoré ponúka Galaxy Note8, umožnia fanúšikom preniknúť do vzrušujúcich okamihov na horských svahoch pokrytých prašanom pri snowboardingu či pri jazde na skeletone, alebo sa dostať do kozmu v rámci „VR Cesta do vesmíru: Mesiac na dosah pre každého“. Tieto zážitky budú spotrebiteľom k dispozícii vôbec po prvýkrát. Medzi ďalšie ponúkané zážitky patrí simulácia dobrodružstva na lyžiach.
  • Hravé zážitky: Zábavnejšiu stránku technológií predstavuje Portrait Pool, ktorý umožní návštevníkom premeniť svoje „selfie“ na kreslené postavičky, ktoré môžu zdieľať na sociálnych sieťach, S Pen Gallery umožní vytvárať vlastné portréty pomocou telefónu Galaxy Note8 a pera S pen ako štetca a Infinity Moment užívateľský obsah pomocou telefónu Galaxy Note8.
  • Detský kútik: Vyhradený detský kútik v predvádzacej zóne, kde sa deti môžu hrať, učiť sa, zoznamovať sa s produktami spoločnosti Samsung a praktickými skúsenosťami rozvíjať svoju tvorivosť.
  • Inteligentná domácnosť (IoT): Futuristické ukážky celého radu zariadení využívajúcich mobilné technológie, ktoré predstavujú možnosti internetu vecí (IoT), a pomáhajú tak návštevníkom predstaviť si životný štýl budúcnosti.
  • Unbox Samsung: Výstava „Unbox Samsung“, na ktorej môžu návštevníci na vlastnej koži skúsiť živú históriu spoločnosti Samsung od roku 1988, kedy uviedla na trh svoj prvý mobilný telefón.
  • Predaj a zákaznícky servis: Návštevníci budú taktiež môcť využiť služby zákazníckeho servisu a zakúpiť si mobilné produkty a ich príslušenstvo.
  • Interakcia a relaxácia: V spoločenských priestoroch a v kultúrnom centre, kde budú prebiehať rôzne programy o životnom štýle, a taktiež v kaviarni, kde bude možné si za Buddy body získané v priebehu interaktívnych hier zakúpiť potraviny a nápoje.
  • Špeciálna akcia: V olympijskom stánku spoločnosti Samsung sa bude konať rad akcií pre spestrenie zážitkov zo zimných olympijských hier, napr. návštevy športovcov a oslavy sviatočných okamihov.

Značky: