Samsung víkend prebieha aj tento víkend – od 19. júna do 21. júna 2020 do polnoci. V ponuke sú teraz vybrané modely smartfónov, tabletov a nositeľnej elektroniky. Špeciálne upozorňujeme na veľmi výhodnú možnosť nákupu tabletov.

Akcia platí v značkových predajniach Samsung v bratislavských nákupných centrách Avion a Bory Mall, v SC Europa v Banskej Bystrici a košickom Auparku a v internetovom obchode www.samsung.sk. Tu sa dá pohodlne kúpiť aj bez tohto, aby ste museli niekam chodiť.

Počas akcie 1+1 si budete môcť kúpiť tablet Galaxy Tab S5e WiFi, ku ktorému počas víkendu získate smartfón Galaxy S20 s 50 % zľavou!

Pri kúpe tabletov Galaxy Tab S6 WiFi vo verzii WiFi môžete získať smartfón Galaxy S20+ o 50 % lacnejšie.

Pri nákupe smatfónov Galaxy A21s alebo A10 dostane zľavu 20 % a športový náramok Galaxy Fit e v čiernej farbe. V rámci akcie sú aj ďalšie modely smartfónov Galaxy S a Note, na ktoré dostanete zľavu a navyše slúchadlá Galaxy Buds+. V špeciálnej ponuke však nájdete aj inteligentné hodiny Galaxy Watch Active2 (40 a 44 mm variant) a Galaxy Watch (44 a 46 mm variant), ktoré získate až s 25 % zľavou.

Akcia platí v značkových predajniach Samsung v bratislavských nákupných centrách Avion a Bory Mall, v SC Europa v Banskej Bystrici a košickom Auparku a v internetovom obchode www.samsung.sk. Akcia platí do vypredania zásob a počas víkendu môže prísť k jej obmene.