Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zápasník MMA sa tak pripojí k osobnostiam ako je Maroš Kramár alebo v Českej republike zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola a tenistky sestry Plíškové

Obľúbený slovenský zápasník zmiešaných bojových umení MMA Samuel „Pirát“ Krištofič sa s príchodom roku 2021 stal novou tvárou značky AAA AUTO, ktorá patrí medzi lídrov v predaji ojazdených automobilov v strednej a východnej Európe. Zahájením spolupráce športovec zároveň presadol do nového automobilu Kia ProCeed, ktorý ho bude sprevádzať na cestách. Spoločnosť AURES Holdings, prevádzkovateľ autocentier AAA AUTO, týmto spôsobom rozširuje svoj komunikačný koncept, v ktorom spolupracuje s viacerými známymi tvárami. Na Slovensku je to napríklad herec Maroš Kramár, v Českej republike zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola a tenistky sestry Plíškové.

„Spolupráca so známymi osobnosťami ako jeden z komunikačných nástrojov sa nám z dlhodobého hľadiska skutočne osvedčil, preto sme sa rozhodli aj pri podpore značky AAA AUTO ísť touto cestou. Samuel „Pirát“ Krištofič je symbolom veľkého odhodlania a sily a veríme, že naša spolupráca je krokom správnym  smerom,“ uviedla Karolína Topolová, generálna riaditeľka skupiny AURES Holdings, pod ktorú značka AAA AUTO patrí. „K spolupráci so Samuelom „Pirátom“ Krištofičom môžem zatiaľ len načrtnúť, že sa objaví napríklad v našich videách na sociálnych sieťach, a to aj v spojení s ďalšími osobnosťami, s ktorými spolupracujeme,“ dodala Karolína Topolová.

Samuel „Pirát“ Krištofič bude jazdiť na vozidle Kia ProCeed od siete autocentier AAA AUTO. „Som rád, že sme spolu so značkou AAA AUTO spojili sily a začali spoluprácu, ktorej výsledkom je krásny automobil Kia ProCeed. Som nadšený a s novým autom sme si hneď padli do oka. Navyše automobil je veľmi čiperný, čo mám rád a teším sa na jazdy v ňom,“ priblížil svoje pocity zápasník MMA Samuel „Pirát“ Krištofič.

Sieť autocentier AAA AUTO, prevádzkovaná spoločnosťou AURES Holdings, v minulom roku aj napriek mnohým obmedzeniam predala 70 000 automobilov. Aj v dnešnej dobe, keď sú možnosti nákupu automobilu značne obmedzené, je možné kúpiť ojazdené vozidlo on-line. „Nákup automobilu cez internet funguje podobne ako v akomkoľvek inom e-shope. Zákazníci si vyberú auto na našich stránkach a potom využívajú možnosť poradiť sa s operátorom na bezplatnej linke, kde si môžu dohodnúť aj spôsob financovania a taktiež dátum a miesto odovzdania vozidla. Celý predaj je veľmi rýchly a zákazník tak môže mať svoj vysnívaný automobil doma ešte aj v ten istý deň, kedy si ho vyberie, „doplnila Topolová. Spoločnosť AAA AUTO aj napriek pandémii minulý rok prekonala hranicu celkového počtu 2,5 milióna zákazníkov, ktorých spolu obslúžila od roku 1992. Spoločnosť AAA AUTO je súčasťou skupiny AURES Holdings, ktorú vlastní britsko-poľský investičný fond Abris Capital Partners. Na Slovensku prevádzkuje pobočky spoločnosť Autocentrum AAA AUTO. Sieť autocentier ojazdených vozidiel AAA AUTO pôsobí na trhu už 28 rokov. Zahŕňa dokopy niekoľko desiatok pobočiek na Slovensku, v Českej republike, v Poľsku a v Maďarsku. Spoločnosť AAA AUTO už nie je len predajcom automobilov, ale tiež poskytovateľom mobility. Zákazníkom poskytuje servis, prenájom vozidiel, financovanie, poistenie a ďalšie služby. Momentálne spoločnosť ponúka predaj automobilov formou on-line.

Značky: