SATROsat si môžete objednať kdekoľvek na Slovensku. V prípade, že už teraz prijímate služby cez satelit ASTRA, bude pravdepodobne stačiť len vymeniť kódovaciu kartu. Voči doterajším riešeniam sú výhodou služby.

SatroSATRýchly servis je v cene služby, konkrétne je to pohotovostná linka, kde zákazníkom kedykoľvek prevádzkovateľ služby poradí. A to nielen cez telefón. V prípade potreby zabezpečí aj výjazd technika a to bez doplatku.

SatroSAT-2SATROsat ponúka podľa svojho vyhlásenia najviac HD kanálov v najvyššej kvalite. Služba využíva overené družice ASTRA 23,5° a 19,2° s vysokou kvalitou príjmu. Bude vám tak stačiť malá parabola s priemerom 80 cm. Cenová orientácia je ponúknuť najviac žiadaných kanálov za prijateľnú cenu ale aj prémiové služby.

SatroSAT-5Ponuka je zostavená prehľadne od základného balíka až po prémiovú kompletnú ponuku. Celkovo je tu 138 staníc (z toho 42 HD) a stovky voľných (nie však v slovenčine). Na všetky prenajaté zariadenia sa poskytuje tzv. nekonečnú záruka – zariadenie prevádzkovateľ služby vymení kedykoľvek bez ďalších nákladov.

Prehľad programových balíkov uvádzame v nasledovnej tabuľke:ZakladnaPonuka_nowat

Prémiové doplnkové služby sú nasledovné

PremioveSluzby_nowat

K tomu navyše spoločnosť SATRO prináša aj nový DSL internet. Dostupný by mal byť podľa prevádzkovateľa takmer pre každého, pokrytie sa bude v nasledujúcich rokoch rozširovať a služba sa bude zrýchľovať. Servis je v cene služby, dostanete napr. možnosť nastavenia Wi-Fi a domácej siete, Ideálna je potom táto služba ako kombinácia k satelitnej TV – všetko od jedného poskytovateľa a so zľavou. Pri objednaní ľubovoľnej kombinácie služieb SATROsat a SATROdsl zákazník ušetrí 10% z ceny nového internetu. Prvých 500 zákazníkov navyše získa mobilnú televíziu Touch TV na 2 roky zadarmo a verní zákazníci získavajú až 10% zľavu na všetky služby.

DSLInternet_nowat

Zapožičanie modemu s Wi-Fi a nekonečnou zárukou pritom stojí 1,50 € mesačne. Inštalácia vrátane nastavenia Wi-Fi špecialistom je v cene od 15€.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.