Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Mercusys, renomovaný výrobca sieťových zariadení, predstavuje nový Wi-Fi Bluetooth PCIe adaptér MA30E na naštartovanie silnej dvojpásmovej bezdrôtovej siete. Zariadenie zároveň podporuje technológiu Bluetooth 5.0 vyznačujúcu sa vyšším dosahom a spoľahlivejšou komunikáciou v rušnom prostredí.

Adaptér Mercusys MA30E určený pre 64-bitové systémy Windows 11 a Windows 10 dosahuje dvojpásmovú rýchlosť až 1,2 Gb/s – na frekvenčnom pásme 5 GHz až 867 Mb/s av pásme 2,4 GHz až 300 Mb/s. Vďaka dvom vysoko výkonným anténam poskytuje široké pokrytie signálom, pričom s technológiou MU-MIMO dokáže súčasne obslúžiť niekoľko ďalších zariadení bez toho, aby dochádzalo k zahlteniu šírky pásma či oneskoreniam. Pre komfort užívateľov, ako sú hráči náročných herných titulov, je tak zaistená vysoká priepustnosť siete, ktorá rýchlo reaguje a nezahlcuje sa.

S technológiou Bluetooth piatej generácie sa otvára cesta k plne funkčnému internetu vecí a dokonalej a ničím nerušenej zábave. Bluetooth 5.0 má oproti predchádzajúcim štandardom vyššiu rýchlosť a dosah, spoľahlivejšie komunikuje aj v rušnom prostredí, a navyše je menej energeticky náročné. To ocenia nielen hráči. Pomocou tejto bezdrôtovej technológie je možné k počítaču pripojiť herné pomôcky od tých bežných až po sady k aplikáciám, ktoré podporujú rozšírenú a virtuálnu realitu, ale samozrejme aj bežné klávesnice či myši.

Mercusys poskytuje zákazníkom najnovšie zabezpečenie bezdrôtových sietí. Protokol WPA3 významne zvyšuje úroveň bezpečnosti a ochrany dát oproti predchádzajúcim štandardom. Zároveň poskytuje vylepšené šifrovanie dát a sofistikovanú ochranu pred pokusmi o prelomenie hesiel.

Adaptér je tiež plne kompatibilný so staršími štandardmi 802.11ac/a/b/g/n.

Kľúčové vlastnosti Mercusys MA30E:

  • Dvojpásmové pripojenie s rýchlosťou až 1200 Mb/s (867 Mb/s v pásme 5 GHz, 300 Mb/s v pásme 2,4 GHz)
  • Dve vysoko výkonné antény
  • Podpora technológie MU-MIMO
  • Bluetooth 5.0
  • Zabezpečenie protokolom WPA3
  • Spätná kompatibilita so staršími štandardmi 802.11ac/a/b/g/n
  • Podpora Windows 10, 11 (64 bit)
  • Kompaktné rozmery

Viac informácií o produkte nájdete tu:
https://www.mercusys.com/cz/product/details/ma30e

Značky: