Produkt Peach PH310 si zamilujete, je to zváračka fólií, niekedy nazývaná aj vákuovačka. Umožňuje odizolovať od vonkajšieho prostredia hlavne potraviny, my sme však skúsili zalaminovať aj mobilný telefón a fungovalo to.

Rovnako sme s ňou úspešne ochránili cenné veci, napr. príbory, šperky pred oxidáciou. Ovládací panel je jednoduchý, sú tu tri tlačidlá na zatavenie začiatku a konca fólie. Tiež tu nájdete tlačidlá na odklopenie panelu, aby sa fólia dala vložiť na presné miesto. Zariadenie je skladné a jeho hmotnosť je 1,3 kg. Elektrický príkon je 110 W.

Pomocou Paech PH310 udržíte potraviny čerstvé až 4-krát dlhšie ako bez fólií. Jedlo sa v chladničke udržiava čerstvé a bez pachov.

Ideálne sa hodí na mäso, ryby, zeleninu, syry atď. Využiť môžete aj varenie v zatavených varných vreckách vo vodnom kúpeli. Fólie pritom nie sú drahé – napr. 100 ks laminátovacích fólií formátu A4 stojí 5,80 eura.

Cena: 36,30 EUR
Zapožičal: Datacomp.sk

Tento článok vyšiel aj v tlačenom vydaní TOUCHIT č. 12/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.