Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group, informuje o uzavretí dohody s výrobcom televízorov Panasonic, vďaka ktorej bude služba Skylink Live TV dostupná aj na inteligentných televízoroch značky Panasonic.

Už v priebehu jesene 2019 bude služba Skylink Live TV zase o niečo dostupnejšia. Nová hybridná aplikácia pre inteligentné televízory vyvinutá spoločnosťou M7 sprístupní službu Skylink Live TV aj užívateľom televízorov Panasonic vybavených satelitným tunerom. Konkrétne pôjde o všetky modely OLED TV Panasonic od roku výroby 2019.

Zákazníci Skylinku tak budú môcť priamo na svojom televízore využívať všetky výhody kombinácie satelitnej (pri využití CA modulu) a internetovej televízie.  Získajú tak širokú ponuku hodnotných programov v brilantnej HD kvalite podľa svojho výberu a taktiež veľa interaktívnych funkcií, ako je sedemdňový archív, spustenie práve vysielaného programu od začiatku, pozastavenie práve vysielaného programu, prístup do videopožičovne filmov a seriálov, rozšírené EPG (elektronický sprievodca).

Aplikáciu Skylink Live TV v inteligentných televízoroch Panasonic si môžu vyskúšať aj užívatelia, ktorí doposiaľ  nie sú zákazníkmi Skylinku, a to vďaka 30-dňovej skúšobnej internetovej verzii, ktorá je úplne zadarmo.