Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Z dôvodu pokračovania mnohých obmedzení a pretrvávania časti obyvateľstva v domácom prostredí zabezpečila spoločnosť Slovanet pre zákazníkov digitálnej televízie IPTV aj na tento mesiac rozšírenie základnej programovej ponuky o 13 staníc.

Telekomunikačný operátor Slovanet v spolupráci s vysielateľmi zabezpečil aj na máj modifikovaný balík až 13 televíznych kanálov rôzneho žánrového zamerania, ktoré bezplatne sprístupňuje všetkým zákazníkom digitálnej televízie IPTV cez optické siete bez ohľadu na zakúpený balík.

Do konca mája môžu deti a milovníci rozprávok sledovať kanály Minimax, Disney Channel, Nick Jr., Nicktoons a Nickelodeon. Pre filmových a seriálových nadšencov budú k dispozícii kanály FilmBOX Extra HD a Film Europe HD – špeciálny kanál zameraný na európske kino a filmy ocenené na filmových festivaloch, pričom väčšina titulov je dostupných v pôvodnom znení.

Všetkým zákazníkom IPTV budú tento mesiac dostupné aj športové kanály Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD, dokumentárna stanica National Geographic, hudobná stanica VH1, stanica pre životný štýl TLC a kanál Brazzers TV pre dospelých.

Slovanet sa touto aktivitou snaží zlepšiť situáciu najmä obyvateľom zostávajúcim v domácom prostredí a rozšíriť možnosti relaxu ľudom pracujúcim vo zvýšenom nasadení. V prípade pokračovania obmedzení sa bude Slovanet snažiť zabezpečiť ďalšie predĺženia bezplatného vysielania.

Značky: