Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už druhý rok to kvôli Covidu a s tým spojenými opatreniami majú komplikované prakticky všetky odvetvia zamestnania. Veľmi tvrdo to zasiahlo kultúru a umelcov. Organizovanie rôznych predstavení a živých koncertov sa pre mnohých spevákov stalo len spomienkou. Platforma na zdieľanie áut HoppyGo sa rozhodla aspoň čiastočne dostať pesničky medzi ľudí.

Vytvorili sériu rozhovorov Z predného sedadla zdieľaného auta. V prvých troch videách sa country manažér HoppyGo Slovensko Juraj Andrejka porozprával so slovenským spevákom Robom Opatovským.

V prvom videu sa bavili o tom, ako sa v aute dá trénovať hlas a prečo je práve v aute dobré si spievať. Pre Roba Opatovského, autora viac ako 15 hudobných albumov, to bola tiež prvá skúsenosť s hraním na gitare v aute.

Okrem toho sa však bavili aj o tom, ako funguje HoppyGo a že je to praktická forma ako si privyrobiť aj v tejto dobe, kedy mnohí pracujú z domu a ich auto ostáva zaparkované nevyužité.

Pozrite si prvé video z tejto série s Robom Opatovským na tomto linku. Ďalšie pribudnú na YouTube kanáli HoppyGo už o pár dní. Budeme radi, ak sa o ne podelíte so svojimi čitateľmi.

Ako darček pridáva HoppyGo zľavový kód, ktorý nájdete v popise videa.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.