K dispozícii sú v dvoch farbách.

Huawei začal na Slovensku predávať svoje najnovšie prémiové bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds Pro. Ide o prvé slúchadlá s inteligentným dynamickým potlačením hluku na svete a to najlepšie, čo má Huawei aktuálne v ponuke v segmente slúchadiel.

Huawei FreeBuds Pro sú v ponuke v dvoch farebných prevedeniach: Ceramic White a Silver Frost. Kúpite ich u maloobchodných predajcov za odporúčanú cenu 189 eur.

FreeBuds Pro testujeme v redakcii a počas najbližších dní zverejníme recenziu. Na slúchadlách oceňujeme hybridné odhlučnenie – pasívne odhlučnenie je dané ich dizajnom (štupľové slúchadlá) a k dispozícii je aj funkcia dynamického aktívneho potlačenia hluku. Tá berie do úvahy hlučnosť vášho prostredia a na základe toho automaticky aktivuje jednu z troch úrovní aktívneho odhlučnenia.

Slúchadlá od Huawei majú výdrž až 7 hodín, resp. 30 hodín v kombinácii s nabíjacím puzdrom. V prípade zapnutej funkcie aktívneho odhlučnenia sa výdrž skráti na približne 4 hodiny, resp. 20 hodín s puzdrom. Dizajn slúchadiel takisto umožňuje ovládanie gestami, resp. stlačením.

Huawei FreeBuds Pro

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Huawei FreeBuds 3: Prvé kôstkové True Wireless slúchadlá s aktívnym odhlučnením (RECENZIA)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit