Značka JBL prináša špeciálne zľavy na vybrané slúchadlá a reproduktory na svojej stránke Valentín JBL a u vybraných autorizovaných predajcov JBL.

Ponuka obsahuje  viacero trendových úplne bezdrôtových slúchadiel, plus klasické slúchadlá na hlavu, ale aj ikonické bezdrôtové prenosné reproduktory a v ponuke je aj zaujímavý výkonný prenosný party reproduktor s bezdrôtovým mikrofónom v balení.

Uvedená akčná ponuka platí do 15.2. 2023.

Kúpou niektorého z produktu v tejto akcii sa môžete zúčastniť súťaže o lístky na JBL Snow Party vo Val Thorens vo Francúzsku s letenkou a ubytovaním. Viac informácii o akcii s Martinom Garrixom nájdete na tejto stránke.

jbl- valentinZdroj: JBL

Garancie a výhody nákupu na www.jbl.sk

  • Objednaním produktov na www.jbl.sk máte garanciu dodania originálneho výrobku. Je to ideálny spôsob, ako sa vyhnúť podvodom na internete.
  • Možnosť platby na dobierku alebo on-line
  • Doručenie tovarov na vami vybranú adresu napríklad domov alebo do práce prípadne na výdajné miesto služby Packeta.

Tipy na reproduktory

  • Špičkový reproduktor JBL PartyBox Encore je určený na hudobno-svetelnú show. Dá sa ľahko prenášať a v balení nechýba mikrofón na karaoke party. So zľavou 10 % ušetríte až 30 eur. Tento mega reproduktor kúpite za 314,99 eur.
  • Hľadáte niečo menšie? Možno niečo na von alebo ako reproduktor na stôl? JBL Flip 6 bude to pravé riešenie. Získal ocenenie EISA ako najlepší prenosný reproduktor. Presvedčte sa sami. Zľava 10 % sa v tomto prípade rovná 15 eur. Cena je teda 125,99 eur
JBL PartyBox EncoreZdroj: JBL
JBL PartyBox Encore

Slúchadlá každého druhu

  • Z ponuky slúchadiel odporúčame JBL Live Pro 2, ktoré patria medzi špičku v oblasti bezdrôtových slúchadiel. Podporujú bezdrôtové nabíjanie, pripojenie k dvom zariadeniam súčasne a majú vynikajúce aktívne odhlučnenie nastaviteľné cez aplikáciu. S 20 % zľavou ušetríte 30 eur a kúpite ich za 119,99 eur. Vynikajúca cena, o ktorej netreba dlho uvažovať. Tieto slúchadlá dlhodobo testujeme a stoja za tie peniaze.
  • Kto hľadá veľké slúchadlá, odporúčame JBL Tune 660NC s prítlakom na uši. Dajú sa použiť v bezdrôtovom režime ale aj pripojiť cez audio kábel. S 32 mm meničom a postarajú o silnú dynamiku zvuku. Na tento model dal výrobca 15 % zľavu a tak ich kúpite za 85 eur, čo je ušetrených 15 eur oproti pôvodnej cene.

JBL Tune 660NCZdroj: JBL
JBL Tune 660NC

Výrobca ponúka viacero modelov, odporúčame navštíviť stránku Valentín JBL a vyberať si z kompletnej ponuky.

Zdroj: JBL, vlastné

Prečítajte si aj:

Značky: