Milióny zákazníkov po celom svete môžu oddnes využívať službu Amazon Music Unlimited a vychutnať si viac než 40 miliónov skladieb, tisíce playlistov a hudobných staníc s prevratným hlasovým ovládaním Music Powered by Alexa na inteligentných zariadeniach Echo.

Amazon Music Unlimited, hudobná služba spoločnosti Amazon, oznámila rozšírenie aplikácie do ďalších 28 krajín, vrátane Slovenska, pričom ponúka viac než 40 miliónov skladieb, tisíce playlistov a hudobných staníc pre milióny nových poslucháčov po celom svete.

Noví zákazníci môžu začať s neobmedzeným a bezplatným počúvaním noviniek z hudobných rebríčkov, ktoré zahŕňajú interpretov ako napr. Katy Perry, J Balvin, Luis Fonsi, Post Malone na Amazon Music Unlimited. Stačí použiť aplikáciu Amazon Music, ktorá je dostupná pre iOS, Android, MacOS, Windows, Fire TV a na akomkoľvek webovom prehliadači na stránke www.amazonmusic.com. Zároveň sa oddnes začína doručovať Amazon Echo aj na Slovensko a využiť jednoduchosť ovládania Amazon Music Unlimited vďaka virtuálnej asistentke Alexa.

Intuitívne ovládanie hlasom

Od prvého predstavenia Amazon Music Unlimited v októbri minulého roku v USA sa služba rozšírila do Veľkej Británie, Nemecka, Rakúska, Japonska a ďalších krajín. Pre milióny fanúšikov je počúvanie hudby vďaka Alexa jednoduché a pohodlné. Hľadáte konkrétnu pieseň? Stačí v Angličtine požiadať Alexu: „Alexa, Play Sorry no Sorry by Demi Lovato„. Chcete konkrétneho umelca? Stačí povedať „Alexa, play Miguel.“ Predplatitelia môžu požiadať o prehratie hudby konkrétneho žánru: „Alexa, play rock music“ alebo konkrétneho playlistu : „Alexa, play a ‚Classic Rock‘ station“ alebo „Alexa, play the ‚Brand New Music‘ playlist by Amazon„. Ľudia, ktorí majú radi prekvapenia, môžu jednoducho povedať: „Alexa, play music“ a Alexa sama vygeneruje personalizovanú hudobnú stanicu podľa preferencií používateľa.

Najlepšia súčasná hudba presne na mieru

Používatelia si môžu okrem týždenných noviniek vychutnať neobmedzené, reklamami neprerušované počúvanie hudby, tisícky playlistov a hudobných staníc, kde nájdu širokú škálu umelcov, žánrov či skladby vhodné na rôzne príležitosti alebo aktivity. Špeciálne Amazon Music playlisty “The Twenty” a “Introducing” neustále prinášajú nové skladby, ktoré vyberajú experti v Amazon Music. “The Twenty” playlist Amazon Music Unlimited je neustále aktualizovaný zoznam 20-tich najpopulárnejších svetových hitov. Používatelia si môžu vyberať z vytvorených playlistov, nakombinovať si vlastný alebo si môžu nájsť nový obľúbený playlist v aplikácii Amazon Music alebo cez Web Player.

Počúvajte svoju obľúbenú hudbu nech ste kdekoľvek

Aplikácia Amazon Music umožňuje objavovať najobľúbenejšie skladby a albumy svetových rebríčkov. Prostredníctvom záložky “Home” môžete počúvať najnovšie hity, ktoré vyberajú experti v Amazon Music. Záložka “Recommended” sa zostavuje na základe hudobných odporúčaní pomocou špeciálnej technológie Amazonu. V “My Music” si používatelia môžu nájsť ich vlastné playlisty a stiahnuté skladby, kamkoľvek pôjdu aj bez internetového pripojenia. Rozhranie aplikácie je k dispozícii vo viacerých jazykových možnostiach: angličtina, francúzština, nemčina, španielčina, taliančina a japončina. Slovenčina zatiaľ však chýba.

Krajiny a ceny

Služba Amazon Music Unlimited je dostupná v troch rôznych verziách s cenami prispôsobenými jednotlivým krajinám. Echo Plan je exkluzívny balíček služieb, ktorý ponúka za najnižšiu cenu prístup ku kompletnému hudobnému katalógu Amazon Music Unlimited, ktorý môžete počúvať na jednom zariadení Echo Dot, Echo alebo Echo Plus. Jeho cena je 2,49 Eur za mesiac. Individual Plan umožňuje počúvať hudbu súčasne až na 10 zariadeniach. Jeho cena je 5,99 Eur/mesiac. Balíček Family Plan sprístupňuje službu naraz až 6 členom rodiny. Jeho cena je 8,99 Eur/mesiac. Kompletný zoznam krajín a cien, nájdete na www.amazonmusic.com.

Značky:

Xénia Rybáková

Xénia Rybáková
Zaujíma ma všetko čo je smart, či inteligentné. V domácnosti, na ruke, či v ruke, ale aj nové technológie na kolesách.