Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Podnikatelia, ktorí chcú realizovať efektívne e-mailové kampane, by mali pamätať na test zobrazenia ich e-mailu odoslaného adresátom používajúcim rôznych e-mailových klientov. Služba Mailkit je prvým riešením na Slovensku, ktoré umožňuje zobraziť bezplatne na jednom mieste náhľady pripravených e-mailov zasielaných na adresy v rámci všetkých troch hlavných freemailových služieb Azet, Centrum aj Zoznam.

„Test správnosti zobrazenia e-mailovej kampane je pred jej odoslaním nevyhnutnosť. Pritom je potrebné pamätať na kontrolu správnosti zobrazenia u každého koncového e-mailového klienta osobitne. Mailkit je prvá služba na Slovensku, ktorá umožňuje zobraziť náhľad e-mailu odosielaného na adresátov používajúcich freemailové konto spoločností Azet, Centrum a najnovšie už aj Zoznam,“ hovorí Jakub Olexa zo spoločnosti Mailkit.

Prostredníctvom tohto riešenia majú odosielatelia v jednom balíku k dispozícii náhľady e-mailových kampaní zasielaných okrem slovenských a českých freemailových služieb aj na e-mailové adresy v rámci Gmailu a desktopovú aplikáciu Outlook 2003. „Navyše, túto službu s veľkou pridanou hodnotou majú naši zákazníci k dispozícii v rámci Mailkitu bez ďalších poplatkov,“ dopĺňa Jakub Olexa,  CEO Mailkit.

Užívatelia Mailkitu, komplexného riešenia pre realizáciu efektívneho e-mailového marketingu, majú k dispozícii formou platenej služby aj náhľady zobrazenia e-mailov u ďalších štyridsiatich e-mailových služieb a klientov, vrátane mobilných zariadení na platformách Android, iOS a Windows Phone. V týchto prípadoch má zákazník možnosť zakúpiť si podľa svojich potrieb vygenerovanie konkrétneho náhľadu.

Značky: