Návrat seriálu Teória veľkého tresku sa plánuje od apríla 2023, teraz sa dozvedáme viac.

Streamovacia služba Max so svojou širokou ponukou filmov a seriálov získava predplatiteľov aj na kultové tituly, ktoré radi pozeráme dookola. Medzi ne patria napríklad Priatelia, Hriešnici, Mladý Sheldon aj Teória veľkého tresku. A práve sitkom zo života dospelého Sheldona a jeho kamarátov je jedným z tých, ktoré miloval snáď každý. Ešte pred jeho ukončením si získal spin-off prostredníctvom seriálu Mladý Sheldon, ktorý taktiež získava ďalší spin-off. Príbeh známeho teoretického fyzika ale bude rozšírený ešte širšie.

V príprave je spin-off, teda pokračovanie príbehu pôvodného seriálu, ktorý zastreší streamovacia služba Max. Pôjde o príbeh zasadený do života postáv po Teórii veľkého tresku a fanúšikov bezpochyby poteší aj návrat pôvodných postáv. Ak by ste ale očakávali návrat Sheldona a jeho partie, tak vás sklameme. Jim Parsons, ktorý pôvodne stál za postavou Sheldona Coopera, vylúčil svoj návrat do tejto úlohy, avšak spin-off tohto seriálu môže byť zaujímavý.

HBO Max sa pôvodne volalo HBO GO. Na jar 2023 sa opäť premenuje, nový názov by mal byť MaxZdroj: HBO

Návrat postáv, s ktorými sa zatiaľ ráta, sa týka postavy Berta Kibblera, geológa z Caltechu, ktorý bol zaľúbený do Amy, priateľky Sheldona. Ďalšou z troch postáv, ktoré sa na obrazovky vrátia, bude Stuart Bloom, tak trochu zúfalý majiteľ predajne s komixami, ktorý sa časom stal stálou súčasťou seriálu. Chýbať nebude ani Denise, Stuartova priateľka, s ktorou sa zoznámil práve v jeho predajni.

Nový seriál sa teda bude týkať skôr vedľajších postáv, ktoré opäť stvárnia pôvodní herci. Už teraz je známe, že sa seriálom bude stáť produkcia Chuck Lorre Productions, teda tá istá, ktorá tvorila aj Teóriu veľkého tresku. Streamovacia služba Max ani Warner Bros. Television sa zatiaľ k seriálu nevyjadrili. Nie je teda jasné, kedy sa na streamovacej službe objaví. Sme si však istí, že toto rozšírenie pôvodného príbehu poteší aspoň fanúšikov pôvodného seriálu, ktorí tak budú mať o príbehu väčší prehľad.

Zdroj: variety.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.