Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Čo ak sa spoja vyspelé technológie a krása umenia talianskych majstrov?

Novinka Watch GT 3 Pro od Huawei prináša elegantný dizajn, vďaka čomu sú dokonalým módnym doplnkom, ktorý podčiarkne každý váš outfit, a smart funkcie, ktoré sa zasa postarajú o organizáciu vášho dňa a poskytnú prehľad o vašej fyzickej kondícii a zdraví. O tú správnu kombináciu smart hodiniek Watch GT 3 Pro s módnymi trendami sa v spolupráci s Huawei postaral známy módny návrhár a stylista Zoltán Tóth, ktorý prezradil aj niečo navyše.

Každý deň si vyberáme oblečenie, ktoré nás niečím vystihuje, ktoré nás odlišuje od davu a ukazuje svetu, akí sme. V módnom svete sa však riadime aj aktuálnymi trendmi, a tiež tým, čo práve “letí” v danej sezóne. Je však jedna vec, ktorá z módy nevyjde nikdy: elegancia.

Elegantný a funkčný doplnok na zápästie

Práve s touto myšlienkou vznikli nové hodinky Huawei Watch GT 3 Pro. Okrem dizajnového spracovania sa môžu pochváliť širokou škálou funkcií pre zdravie a šport, a v spojení s elegantným vzhľadom ľahko nahradia vaše klasické hodinky, a navyše sa stanú čerešničkou na torte každého outfitu.

Či už zvolíte Watch GT 3 Pro ako doplnok k „high fashion“ outfitom, ako to bolo v prípade Zoltánovej kolekcie, alebo si ich vezmete ku každodennému outfitu, určite trafíte do čierneho.

 „Na novinke od Huawei Watch GT 3 Pro v keramickej verzii sa mi najviac páči ich variabilita. Ľahko ich zladíte s kostýmom v neutrálnych odtieňoch, ale aj s výraznými farbami, ktoré sú teraz nesmierne trendy. Navyše kvalitný materiál a čistý dizajn sú zárukou, že hodinky pomôžu váš outfit vyladiť k dokonalosti. Zlaté doplnky aj obyčajnému outfitu dodajú štipku elegancie,” hovorí Zoltán Tóth, známy módny návrhár a stylista.

Rozmýšľate, čím doplniť odvážny večerný look alebo naopak športovejší každodenný outfit? Novinka od Huawei zvládne oboje. Keramický variant smart hodiniek Watch GT 3 Pro prepájajú čistotu keramiky s trblietavými zlatými vlnenými ornamentmi, ktoré dodávajú hodinkám jemný pôvab. A to najlepšie? Ani pri každodennom používaní alebo jazde na bicykli sa nemusíte obávať nechceného poškriabania. Zafírové sklíčko ciferníka je totiž nesmierne odolné a zaručuje hodinkám ochranu proti poškriabaniu, či rozbitiu. Vďaka tomu môžete s Huawei Watch GT 3 Pro počítať pri všetkých druhoch aktivít.

Huawei Watch GT 3 ProZdroj: Huawei
Huawei Watch GT 3 Pro

Nebojte sa skúsiť niečo nové

Blížiace sa letné mesiace sú zároveň ideálnou príležitosťou pre trochu experimentovania, hlavne čo sa týka módy a obliekania. Počas tohto obdobia máme chuť skúšať nové látky, textúry a farby. Ak patríte k fanúšikom sofistikovaných a jemných doplnkov, potom si hodinky Huawei Watch GT 3 Pro v keramickej verzii, určené predovšetkým pre ženy, bezpochyby zamilujete.

Hodinky sú k dispozícii v dvoch variantoch – celokeramická verzia s keramickým pásikom, ktorý sa výborne hodí napríklad k elegantnému saku v akejkoľvek farbe, a tiež s klasickým koženým remienkom, ktorý padne ako uliaty napríklad k šatám v bohémskom štýle, vzdušným letným šatám, či tunikám.

Zlatostrieborné detaily doladia aj váš outfit

Práve vzhľadom na odvážny dizajn, s ktorým chytré hodinky Huawei Watch GT 3 Pro prichádza, nie je veľkým prekvapením, že verziu v keramickom prevedení nakombinoval so svojou módnou tvorbou aj známy módny návrhár Zoltán Tóth.

„Keramické Huawei Watch GT 3 Pro sa vymykajú všetkým ostatným smart hodinkám tým, že namiesto klasického vzhľadu pôsobia skôr ako umelecké dielo,“ vysvetľuje Tóth. „Výrazné zlaté či strieborné prvky sa ale až prekvapivo hodia do bežného dňa. Aj obyčajnému outfitu dodajú ducha elegancie a môžete si tak byť istá, že budete vždy vytŕčať z davu,” radí návrhár.

Skvele padnúci outfit a vhodné doplnky vždy dodajú kúsok sebavedomia a skvelý pocit, no so správnymi hodinkami na zápästí ale môžete získať ešte oveľa viac. Množstvo funkcií vám umožní priebežne sledovať váš zdravotný stav a všímať si aj tie najmenšie zmeny.

Huawei Watch GT 3 ProZdroj: Huawei
Huawei Watch GT 3 Pro

Nezabúdajte na svoje zdravie

S pomocou Huawei Watch GT 3 Pro si jednoducho vytvoríte vlastnú rutinu pre zdravý životný štýl. Smart hodinky nielen monitorujú vaše zdravie, ale zároveň na vás v priebehu celého dňa dohliada šikovný asistent, ktorý sa stará o vašu duševnú pohodu alebo vám pripomenie, že máte napríklad dodržiavať pitný režim. A ak sa v práci ocitnete v nadmernom strese, upozorní vás, že sa treba trošku uvoľniť, oddýchnuť si a nastaviť si zdravú rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom. Samozrejmosťou je aj meranie krokov, aby ste večer mali kompletný prehľad o tom, ako aktívni ste v daný deň boli.

Získajte svoje Watch GT 3 Pro aj vy, teraz s bonusom

Či už je pre vás prioritou prehľad o zdraví, štýlový dizajn alebo zlepšenie kondície, v Huawei Watch GT 3 Pro si vždy nájdete to svoje. Vďaka mnohým možnostiam konfigurácie si ich prispôsobíte na mieru k akejkoľvek príležitosti. Množstvo pokročilých športových a zdravotných funkcií vám navyše umožní nielen lepšie vyzerať, ale hlavne sa lepšie cítiť.

Pánsky variant Huawei Watch GT 3 Pro (46 mm) je v predaji od 18. 5. za cenu od 379 eur a až do 19.6. ich získate spoločne s bonusom v podobe hodiniek Watch GT 2 (46 mm). Dámsky variant Watch GT 3 Pro (43 mm) si môžete zaobstarať od 18.5. do 29.5. v predpredaji za cenu od 439 eur spoločne s bonusom v podobe luxusných bezdrôtových slúchadiel Huawei FreeBuds Lipstick. Špeciálna ponuka platí do 19.6.2022.