V redakcii pravidelne testujeme aj zariadenia starostlivosti o telo, ako sú napríklad zubné kefky. Tentokrát sa nám do rúk dostala sonická zubná kefka zo zahraničného e-shopu Gearbest.com, ktorá je určená pre nenáročných používateľov a stojí iba 15,50 eura vrátane poštovného na Slovensko. Kúpiť si ju môžete tu.

Dizajn a balenie

Zubná kefka vsadila najmä na praktický dizajn, ktorý je navrhnutý tak, aby dobre padla do ruky. Na jej tele sú dve tlačidlá.Jedno na zapnutie zubnej kefky a druhé na prepínanie medzi čistiacimi režimami (klasický, jemný, bieliaci a masáž ďasien). Každý režim trvá dve minúty so štyrmi 30 sekundovými časovými intervalmi, ktoré sú signalizované krátkym prerušením. Počas nich by ste si mali vždy vyčistiť jednu štvrtinu chrupu.  O vodeodolnosť sa stará krytie IPX7.

K zubnej kefke je pribalená nabíjačka a 3 čistiace hlavice (nie sú na fotke)

Buďte aj vy smart a plaťte mobilom. Klienti VÚB môžu platiť prostredníctvom mobilu tiež. Stačí ak si stiahnu aplikáciu.
Ku kefke neexistuje žiadna mobilná aplikácia, čo považujeme v tomto prípade za výhodu. Ide totiž o zubnú kefku pre používateľov, ktorí si na takéto veci nepotrpia a chcú si zuby čistiť bez nutnosti používať pri tom telefón. Zubnej kefke to vôbec neuberá na jej kvalite. Ako sme už spomínali pri testoch iných sonických kefiek, aj pri tejto je výsledok čistenia zubov skvelý a úplne iný, ako pri čistení klasickou zubnou či elektrickou oscilačnou zubnou kefkou.

V balení ku kefke nájdete pribalenú nabíjačku a tri čistiace hlavice.

Nabíjanie a výdrž

Zubná kefka má 650 mAh batériu, ktorá sa nabije za 24 hodín a na jedno úplné nabitie vydrží 15 dní. Svojou konštrukciou je kefka vhodná pre celú rodinu, pretože nevyžaduje párovanie so žiadnym mobilným telefónom a čistiace hlavice sa dajú veľmi jednoducho vymieňať a sú farebne rozlíšené. Každý člen domácnosti si tak spozná tú svoju.

thumbs-up-icon

Výhody

  • jednoduchosť použitia
  • urobí dobre prácu
  • pocit čistých zubov
  • dlhá výdrž na jedno nabitie (15 dní)

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • dĺžka nabíjania (24 hodin)

Teraz za dobrú cenu

Zubnú kefku teraz môžete kúpiť za výhodnú cenu cez zahraničný e-shop Gearbest.com. Cena za ktorú si ju môžete objednať je iba 15,50 eura vrátane poštovného. Zubnú kefku si kúpite priamo tu.

Na Gearbeste teraz prebieha veľký výpredaj, tak ak chcete získať exkluzívne zľavy, pozrite si ich ponuku tu

 

 

Tomas Buransky

Tomas Buransky
Mám rád nové veci a preto je skvlelé, že vďaka mojej práci sa môžem venovať marketingu v spojení s tými najnovšími technológiami.