Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Honor, značka telefónov a príslušenstva, prichádza na Slovensko s jedinečným multifunkčným zariadením Honor X2.

Honor X2, to je 7-palcový Full HD IPS displej, telo tenké 7,18 mm, DTS sound systém, podpora 4G LTE sietí a dual SIM. V rámci špeciálnej akcie si čerství majitelia Honor X2 môžu teraz nechať vygravírovať svoje motto alebo venovanie a dizajnový motív priamo na jeho zadnú stranu. Honor X2 bude na Slovensku v predpredaji od 19. novembra za odporúčanú cenu 329 Eur, a to len v obmedzenom počte sto kusov iba u českého online predajcu Smarty.cz.

Honor X2 je spojením telefónu, tabletu, GPS navigácie, prenosnej batérie, mobilného hotspotu alebo digitálneho fotoaparátu v jednom. Aby užívateľom poskytol ešte lepší zážitok, zameriava sa Honor X2 na štyri klasické aplikácie, ktoré sú pre dnešných užívateľov najdôležitejšie. Sú to kvalita hovoru, aplikácie sociálnych médií alebo vlastnosti a úroveň fotoaparátu i videa.

ELEGANTNÝ DESIGN, JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE JEDNOU RUKOU

Ako jeden z najtenších 7palcových phabletov na svete je Honor X2 tenký len 7,18 mm. Hliníková textúra podtrhuje elegantný dizajn. Kompaktný bezrámčekový displej ponúka 80% pomer voči telu zariadenia, čo umožňuje jednoduché ovládanie jednou rukou.

7PALCOVÝ FULL HD DISPLEJ

7palcový Full HD IPS displej má rozlíšenie 1920 x 1200 px a 323 ppi. Displej poskytuje optimálne zobrazenie aj v prípade, že je zariadenie naklonené, a to až do uhla 178 stupňov. Čidlo svetla s technológiou CABC automaticky prispôsobia jas displeja tak, aby bola kvalita obrazu čo najlepšia, zároveň však zabezpečia efektívne využitie batérie. Väčší reproduktor
s DTS surround technológiou
prináša nadpriemernú kvalitu zvuku.

VEĽMI ZDATNÝ CHIPSET

Honor X2 disponuje výkonným 8jádrovým procesorom Hisilicon Kirin 930, ktorý však spotrebúva menej energie, ako obdobné zariadenia. Za grafiku zodpovedá 64-bitový grafický procesor Mali-T628, ktorý bez problému zvládne aj náročné 3D hry. Honor X2 má operačný systém Android 5.0 Lollipop a užívateľské rozhranie EMUI 3.0.

BATÉRIA S KAPACITOU 5000 MAH

Honor X2 je vybavený silnou 5 000 mAh batériou, ktorá vydrží aj pri najvyššej záťaži jeden deň. Batéria navyše zvládne napríklad streamovanie online videa behom 12 hodín, 15 hodín surfovania na internete alebo 60 hodín počúvania hudby cez slúchadlá.

DOBRÝ FOTOAPARÁT UCHOVÁVA VŠETKY SPOMIENKY

Honor X2 disponuje 13MPx hlavným fotoaparátom, ktorý zvládne dobre fotiť aj za zhoršených svetelných podmienok. Rovnako ako najnovšie smartfóny Honor vie preostrovať už vyfotené snímky. Samozrejmosťou je meranie expozície a bezchybná ostrosť. Predný 5 MPx fotoaparát so svetelnosťou F2,4 a širokým uhlom 22 mm je ideálny pre zhotovovanie perfektných panoramatických selfie.

PRIPOJENIE KEDYKOĽVEK, KDEKOĽVEK

Duálna Wifi anténa zaisťuje stabilné pripojenie k Wi-fi sieťam. Náročnejších užívateľov poteší tiež podpora dual SIM, dual stand-by a 4G LTE sietí. Dva mikrofóny s technológiou redukcie okolitého hluku garantujú vysokú kvalitu hovoru za všetkých okolností.

EXKLUZÍVNA AKCIA: GRAVÍROVANIE HONORU X2

Pre slovenských zákazníkov si Honor pripravil mimoriadny darček. Každý, kto si v období od 18. novembra do 14. decembra zaobstará zariadenie Honor X2, môže si vybrať jeden z originálnych dizajnov, ktorý ho charakterizuje. Okrem majiteľa designy charakterizujú aj jednotlivé vlastnosti Honoru X2. Vybraný motív bude vygravírovaný priamo na zadnú stranu zariadenia.

Zákazníci môžu vyberať z kategórií romantik, športovec, cestovateľ, gamer, kamarát, milovník kníh alebo rebel a tým všetkým ukázať, čo majú radi. Ku každému obrázku je možné pridať krátke motto alebo venovanie a podpis. Okrem toho si majitelia Honoru X2  môžu vybrať aj ôsmy variant personalizácie svojho nového zariadenia, a to iba dlhší text s menom.

Gravírovaný Honor X2 je skvelá alternatíva osobného, ale pritom veľmi kvalitného a užitočného vianočného darčeka.

LOKÁLNA DOSTUPNOSŤ

Na Slovensku začne predpredaj už 19. novembra. Honor X2 bude k dispozícii v striebornej farbe a s pamäťou 16 GB. Cena sa zastavila na 329 Eurách. Dostupný bude exkluzívne u predajcu Smarty.cz, a to vrátane gravírovania. Záujemcovia by sa mali poponáhľať, pretože sa jedná o jedinečnú limitovanú edíciu len sto kusov.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE HONOR X2

 Rozmery: 183,5 x 103, 9 x 7,18 mm

Váha: 249 g

Displej: 7 „HD IPS (1200 x 1920 px, 323 PPI), 16 miliónov farieb

Procesor: 8jadrové Hisilicon Kirin (4*A53@2.0GHz + 4*A53@1.5GHz)

Grafický procesor: Mali – T628 MP4 680 MHz

RAM: 2 GB LPDDR3

ROM: 16 GB, možnosť rozšírenia až do 128 GB pomocou microSD slotu

Batéria: 5000 mAh, pohotovostný režim 500 hodín

OS: Android Lollipop 5.0, EMUI 3.0

Hlavný fotoparát: 13 MPx, automatické zaostrovanie, blesk

Zadný fotoaparát: 5 MPx

Video: 1080px FullHD video

Audio: MP3 / FLAC / APE / WAV / OGG / MIDI / 3GP / AAC a ďalšie, DTS sound technológie pre dokonalý zvukový zážitok, dva vstavané mikrofóny s redukciou okolitého hluku

Siete: GSM: 850/900/1800/1900 MHz, Wi-fi: 802.11a / b / g / n, DC-HSDPA + (do 42 Mbit / s DL / 5.76 Mbit / s UL), LTE CAT4 až Cat6 (do 300 Mbit / s)

Ďalšie: Bluetooth 4.0 (kompatibilné s 3.0, 2.1 a EDR), Micro-USB port, Micro SIM a Nano SIM sloty (DUAL SIM), akcelerometer, proximity senzor, gyroskop, kompas, hall senzory, GPS, duálna Wi-fi anténa

Značky: