Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť HMD Global, výrobca telefónov Nokia, oznámila dostupnosť nových farebných variantov véčkového tlačidlového telefónu Nokia 2660 Flip.

Telefón je skvelou alternatívou pre používateľov, ktorí si chcú aspoň na chvíľu odpočinúť od moderných technológií alebo len ocenia sekundárny telefón so skvelou výdržou. Fanúšikov si ale nájde aj u staršej generácie, ktorá ocení veľké tlačidlá a priestorný displej.

Digitálny detox v atraktívnych farbách

S telefónom Nokia 2660 Flip možno jednoducho predísť z digitálneho sveta do toho reálneho a po novom prichádza v ružovej a zelenej farbe. Kategória tlačidlových telefónov je u generácie Z a mileniálov opäť stále obľúbenejšia a nové svieže farby môžu byť ďalším dôvodom, prečo si digitálny detox vyskúšať. Spoločnosť HMD Global sa naviac môže pochváliť medziročne dvojnásobným predajom kategórie véčkových tlačidlových telefónov a za rok 2023 sa očakáva ďalší rast.

Preverený vzhľad s legendárnym odkazom

Pôvodná Nokia 2660 Flip bola uvedená na trh v roku 2007 a vôbec prvý véčkový telefón Nokia bol uvedený na trh už v roku 1998. Po 25 rokoch si tak môžu všetci pripomenúť, prečo sa tieto telefóny stali tak populárnymi.

Štýlové véčko navrhnuté na jednoduché používanie

Samotná véčková konštrukcia telefónu zaručuje komfortné vybavovanie hovorov v každej situácii. Tomu pomáha aj ergonomické umiestnenie slúchadla a mikrofónu vyplývajúce z atraktívnej konštrukcie zariadenia. Telefón vyniká tiež veľkým 2,8″ displejom, kompatibilitou so slúchadlami, kráľovskou výdržou na jedno nabitie a veľkými tlačidlami, ktoré si obľúbia predovšetkým starší ľudia. Nokia 2660 Flip ponúkne tiež vyhradené núdzové tlačidlo, ktoré umožňuje rýchly kontakt s najbližšími. V prípade, že príde k neočakávanej udalosti, možno kontaktovať až päť kontaktov. Výbavu uzatvára legendárna hra Had a podpora LTE.

Ceny a dostupnosť

Nové farebné varianty sú už v predaji za odporúčanú cenu 66,90 EUR.

Značky: