Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Dostupné 2,5″ a M.2 2280 prevedenie
  • Pre systémových návrhárov a výrobcov počítačov
  • Manažment životného cyklu a podpora od SSD teamu

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že vyvinula rad pevných diskov Industrial Temp špeciálne pre výrobcov systémov a konštruktérov, ktorí vyžadujú širší rozsah prevádzkových teplôt pre extrémne prostredia. Tieto SSD disky sú okrem iného určené pre zariadenia, ako sú samoobslužné kiosky, digitálne informačné displeje, roboty, pokladničné terminály a na využitie vojenské alebo poľnohospodárske.

S podporou rozhrania SATA budú tieto Industrial SSD disky dostupné v kapacitách 128 GB až 1 TB pre široký rozsah priemyselných prevádzkových teplôt (-40°C až +85°C), aby vyhovovali prostrediam s riadeným aj i neriadeným podnebím. SSD disky Kingston i-Temp SATA v prevedení 2,5″ a M.2 2280 ponúkajú pokročilé SATA 3 radiče 6 Gbps, ktoré automaticky vykonávajú vyrovnávanie opotrebenia, uvoľňovanie pamäte a ďalšie dôležité funkcie správy NAND Flash pamäte. Sú tiež vybavené vysokorýchlostnou 3D NAND Flash pamäťou novej generácie a predstavujú priamu náhradu mechanických diskov, kde poskytujú aj vyššiu spoľahlivosť a až 20× vyšší výkon.

Všetky priemyselné riadiace jednotky a súčasti NAND sú starostlivo kontrolované a skúšané, aby bola overená ich správna funkčnosť. Disky disponujú špecializovaným firmware, ktorý okrem iného zabezpečuje riadenie teploty a „priškrtenie“, alebo v kritickom prípade dokonca až vypnutie disku, aby sa ochránili dáta. Výrobcovia systémov a ich koncoví zákazníci sú chránení vďaka správe životného cyklu, pevného BOM a uzamknutého firmware, čo zaručuje, že SSD disk, ktorý prejde testovaním v počiatočnej fáze ich projektu, je rovnaký SSD disk, ktorý budú kupovať po celú dobu. V prípade potreby je navyše poskytovaná notifikácia zmien výrobkov a ukončenie ich životnosti, ako aj zdroje podpory pre engeneering a analýzu porúch.

„Keď spolupracujete so spoločnosťou Kingston, získate kvalitné výrobky a prístup k špecializovanému tímu odborníkov, ktorí vám poskytnú špičkovú technickú podporu,“ povedal Tony Hollingsbee, obchodný manažér SSD spoločnosti Kingston pre EMEA región. „V spoločnosti Kingston veríme, že sme viac než len dodávateľ dielov. Sme partnerom, a to aj po nákupe, aby bolo možné vybudovať trvalý obchodný vzťah na základe dôvery a zabezpečiť tak dlhodobý úspech oboch strán.“

Ďalšie informácie nájdete na adrese kingston.com.

Značky: