Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kingston FURY, divízia spoločnosti Kingston Technology Company, Inc., svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že dodala už viac ako 100 miliónov pretaktovateľných modulov.

V roku 2002 vstúpila spoločnosť Kingston na trh radom výkonných pamäťových modulov pre nadšencov pod názvom Kingston HyperX. V priebehu nasledujúcich 19 rokov spoločnosť Kingston rozvíjala značku HyperX v oblasti nadšencov a počítačových hráčov až do predaja línie periférií HyperX spoločnosti HP v roku 2021.

V nadväznosti na neuveriteľný úspech pamäťových produktov HyperX pokračovala spoločnosť Kingston vo vývoji produktovej línie výkonných pamäťových komponentov, ktorú premenovala na Kingston FURY. Do vytvorenia novej generácie produktov pre nadšencov investovala svoje zdroje a znalosti z hlavnej činnosti, vďaka čomu sa novej značke podarilo získať množstvo rekordov a ocenení v oblasti pretaktovania aj v novej ére špičkových, vysoko výkonných riešení pre hráčov a nadšencov.

Od svojho vzniku je spoločnosť Kingston hrdá na inovácie v oblasti testovania a špičkovú spoľahlivosť svojich produktov. V roku 2005 jej bol udelený americký patent na vlastný dynamický burn-in tester – prvý svojho druhu. Tým zabezpečila maximálnu spoľahlivosť svojich serverových pamäťových modulov používaných aj v najväčších svetových dátových centrách.

Začiatkom tohto roku rozšírila spoločnosť Kingston portfólio o pamäte Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM – pretaktovateľné DDR5 pamäte serverovej triedy pre tvorcov, inžinierov a profesionálov v oblasti dátových vied, aby spĺňali požiadavky najnovších aplikácií. Dizajnovej zmeny sa dočkali aj do jej oceňované rady pamäťových modulov Kingston FURY Beast DDR5 a Renegade DDR5 uvedením bielych chladičov, čo umožnilo používateľom zvoliť si farbu, ktorá najlepšie vyhovuje ich individuálnemu štýlu.

„Spoločnosť Kingston sa zaviazala navrhovať a vyrábať produkty, ktoré spotrebiteľom ponúkajú bezkonkurenčný štýl a výkon,“ povedala Iwona Zalewska, obchodná manažérka DRAM v spoločnosti Kingston EMEA. „Tento míľnik dokazuje vedúce postavenie spoločnosti Kingston na trhu. Kingston podporuje používateľov v každom segmente nášho odvetvia tým, že poskytuje svetovo uznávané služby zákazníkom a výrobky najvyššej kvality s vysokou spoľahlivosťou. Na dosiahnutie tohto úspechu je potrebný celý tím a my ďakujeme a delíme sa o tento úspech s našimi partnermi, predajcami i zákazníkmi.“

Pre viac informácií navštívte stránky kingston.com.

Značky: