Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Silné portfólio SSD a zavedená zákaznícka podpora viedli k 23,8 % podielu na trhu. Silná obchodná pozícia aj pre rok 2024

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že opäť uzavrela úspešný rok a v medzikvartálnom porovnaní si udržala prvé miesto. Tento konzistentný výkon viedol k 23,8% podielu na trhu s SSD diskami za rok 2023.

Údaje zhromaždené spoločnosťou TRENDFOCUS potvrdili, že Kingston je najväčším výrobcom klientskych SSD diskov vo vzťahu k podielu na trhu s 27,4 miliónom dodaných klientskych SSD diskov v roku 2023. Len v 4. štvrťroku dosiahol podiel spoločnosti Kingston na trhu klientskych SSD diskov 21,3 %, čo predstavuje 5,7 milióna dodaných kusov.

Spoločnosť Kingston pokračuje vo vývoji kvalitných klientskych diskov, ako sú napríklad disky NV2, dve varianty SSD Kingston FURY Renegade alebo KC3000, ktoréponúkajú PCIe 4.0 NVMe riešenie pre všetkých – od začiatočníkov až po skúsených používateľa, ktorý od svojho systému vyžadujú viac. V roku 2023 spoločnosť Kingston navyše rozšírila svoje pestré produktové portfólio o externý SSD disk XS1000 a enterprise SSD DC600M.

Svojim zákazníkom ponúka Kingston bezkonkurenčne najlepšiu podporu, servis a spoľahlivosť svojich výrobkov, a to priamo od inžinierov a odborníkov, ktorí ich navrhujú. To je kľúčový faktor, ktorý prispieva k silnému postaveniu spoločnosti na trhu.

„Aj na konci roka zostali silné predaje SSD diskov pre osobné počítače. Naďalej pokračuje rast PCIe NVMe diskov. Počas 2024 očakávame ešte väčší rozvoj v tomto smere,“ povedal Don Jeanette, viceprezident spoločnosti TRENDFOCUS.

„Úzka spolupráca s našimi dodávateľmi, zákazníkmi a partnermi nám umožňuje pružne a rýchlo  reagovať na meniace sa podmienky trhu a na požiadavky zákazníkov,“ povedal Tony Hollingsbee, obchodný manažér SSD Kingston v regióne EMEA. „Prinášame najnovšie SATA a NVMe riešenia a ponúkame silné portfólio SSD diskov, aby sme uspokojili potreby trhu. Aktuálne výsledky sú odmenou za naše dlhodobé úsilie.“

Ďalšie informácie nájdete na adrese kingston.com.

Značky: