Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Motorola vymenovala Danielu Idi za marketingovú riaditeľku pre región EMEA.

Daniela prichádza zo spoločnosti Lenovo, kde pracovala od roku 2020 ako EMEA Consumer and Territory Marketing Director a Global Premium Consumer Marketing Director. Daniela Idi prináša na túto pozíciu bohaté skúsenosti, pretože podporila marketingovú ponuku spoločnosti Lenovo pre spotrebiteľov, vybudovala prémiovejšiu hodnotu spoločnosti a urýchlila obchodný rast vo všetkých ponukách produktov a služieb.

Vo svojej funkcii v spoločnosti Motorola bude Daniela Idi zohrávať kľúčovú úlohu pri zlepšovaní strategickej obchodnej cesty spoločnosti, poskytovaní jedinečnej hodnoty značky pre jej zákazníkov a partnerov a rozvíjaní obchodných ambícií spoločnosti Motorola. Spoločnosť Motorola potvrdzuje svoju cestu rastu v regióne EMEA, kde očakáva rast po zavŕšení fiškálneho roka 24 a s výhľadom na rok 25 chce upevniť svoju pozíciu na trhu na všetkých trhoch.

Daniela idiZdroj: Motorola

Spoločnosť Motorola je súčasťou skupiny Intelligent Devices Group spoločnosti Lenovo a zahŕňa obchodnú jednotku PC a inteligentných zariadení a skupinu Mobile Business Group. Jej portfólio produktov, riešení, softvéru a služieb siaha od osobných počítačov a smartfónov až po inteligentnú spoluprácu a riešenia rozšírenej a virtuálnej reality (AR/VR).

“Som nadšená, že sa môžem pripojiť k marketingovému tímu Motorola EMEA v takomto kľúčovom období na ceste značky,“ povedala Daniela Idi. „Po tom, čo som počas uplynulých štyroch rokov sledovala úspech značky Motorola z mojej pozície v spoločnosti Lenovo, som presvedčená, že značka je v najsilnejšej pozícii, aby pokračovala vo svojom vzostupnom raste, a to vďaka hviezdnej ponuke zariadení, špičkovému prístupu k inováciám a jedinečným partnerstvám, ako napríklad s Pantone Colour Institute. Teším sa, že budem môcť využiť svoje skúsenosti z technologickej a lifestyle oblasti na svoju vášeň pre smartfóny a budovať tak súčasnú pozíciu spoločnosti Motorola ako lídra v tomto odvetví.”.

Pred spoločnosťou Lenovo Daniela pracovala v nadnárodných spoločnostiach v segmente módy a luxusu (LVMH Group, Coty Inc, Luxottica Group) a nedávno v technologickom sektore, kde od roku 2016 pracovala na vývoji strategických marketingových prístupov v kategóriách PC a smartfónov.

Značky: