Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Produktové riešenie Sage X3 je po USA, Kanade a Veľkej Británii oficiálne dostupné v cloude na celom svete (2015/2016). Stredne veľké firmy majú odteraz prístup ku výkonným možnostiam vlajkovej lode spoločnosti Sage, ktorá bola doteraz známa pod menom Sage ERP X3, a to bez obetovania výhod integrácie ERP. Sage X3 umožňuje spoločnostiam prevziať kontrolu nad komplexnými operáciami a zlepšiť ich výkon pomocou rýchlejšieho, jednoduchšieho a flexibilnejšieho softvéru pre podnikový manažment.

Spoločnosti hľadajúce funkcionalitu podnikového manažmentu v cloude – bez obmedzenia existujúcich cloudových riešení – na riadenie financií, distribúcie, výroby alebo globálnych operácií – teraz môžu využívať kompletné výhody a možnosti Sage X3. Riešenie Sage X3 disponuje cloudovou kapacitou, bezpečnosťou a výkonom, ktoré uspokoja aj tie najnáročnejšie organizácie.

Sage ERP X3 sa stáva Sage X3

Technológia sa evolučne odklonila od zložitosti ERP a Sage ERP X3 sa stalo Sage X3. Sage X3, ako riešenie pre podnikový manažment je:

  • Rýchlejšie: Sage X3 urýchľuje všetky hlavné podnikové procesy, počnúc nákupom až po výrobu, sklad, predaj, služby zákazníkom a riadenie financií, v rámci jedného kohézneho systému pre podnikový manažment.
  • Jednoduchšie: Riešenie Sage X3 sa prispôsobuje, aby vyhovelo požiadavkám vašej firmy, použivateľským rolám a preferenciám. Ľahko sa implementuje a má jednoduchú obsluhu a ovládanie v rámci známeho internetového prehliadača či obľúbeného mobilného zariadenia.
  • Flexibilnejšie: Sage X3 dokáže riadiť podnikanie na domácej i medzinárodnej scéne s funkcionalitou pripravenou pre distribúciu, výrobu, odvetvie služieb a ponúka možnosti zmeny parametrov a prispôsobenia možností pre potreby daných pravidiel a procesov vo vašej firme.

Jayne Archboldová, CEO Sage Enterprise Market Europe povedala: „Pri raste firmy je strata viditeľnosti a kontroly nad procesom bežnou obavou mnohých podnikových lídrov. Sage X3 je výkonné a kohézne riešenie, ktoré umožní podnikom efektívne riadiť podnikové procesy a výkon v rámci celej organizácie. Sme odhodlaní odbremeniť vás od zložitosti riadenia podniku, aby ste sa mohli sústrediť na to, v čom ste najlepší – v získavaní nových obchodných zákaziek.”

Sage X3 ako všestranné riešenie

Sage X3 sa vie prispôsobiť vyvíjajúcim sa potrebám a IT stratégiám firiem. Zákazníci majú voľnosť nasadiť Sage X3 na infraštruktúru podľa vlastného výberu v cloude, ale tiež aj na vlastnú infraštruktúru alebo tú, ktorú ponúkajú certifikovaní partneri spoločnosti Sage, to všetko pri zachovaní identickej funkcionality, všeobecného internetového prístupu, mobilného prístupu až po zdroje podnikového manažmentu.

„Stredne veľké firmy stoja pred špeciálnymi výzvami,” povedal Ray Boggs, viceprezident SMB pre výskum v IDC. „Aj keď sú dostatočne veľké na to, aby mali potreby podnikového manažmentu veľkých organizácií, stále nemajú dostatok zdrojov v oblasti času a peňazí, ktoré by mohli venovať na implementáciu komplexného riešenia.”

Boggs poznamenal, že Sage X3 poskytuje flexibilitu v nasadení (verejný cloud, súkromné prostredie, infraštruktúra zákazníka) a v cene, ktorú hľadajú stredne veľké firmy. Nové cloudové riešenie Sage X3 podporuje rastúce stredne veľké podniky s flexibilným podnikovým manažmentom pri zlomku nákladov a zložitosti typických systémov ERP.

 

Značky: