Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zyxel získal nového partnera pre distribúciu cloudovej správy siete Nebula. Entec Solutions s.r.o. sa stal distribútorom s pridanou hodnotou tohoto riešenia.

„Distribúcia s pridanou hodnotou nášho moderného kľúčového riešenia Nebula je pre nás inovatívnou cestou obsluhy súčasného predajného kanála. Spoločnosť Entec je špecialistom na dodávku enterprise produktov a naše riešenie cloudovej správy sieťových prvkov vhodne zapadá do jej stávajúcej technologickej ponuky a logicky využíva interných synergií,“ dodáva Radek Hofman, Channel Manager pre Česko a Slovenko v spoločnosti Zyxel.

Zyxel Nebula je 100 % cloudové sieťové riešenie, ktoré centrálne riadi na diaľku všetky káblové, bezdrôtové a bezpečnostné zariadenia Nebula. Vedľa kreditového licenčného modelu, ktorý predplatiteľom uľahčuje plánovanie licenčných poplatkov, spoločnosť Zyxel ponúka aj mimoriadne flexibilnú obmedzenú celoživotnú licenciu. Poskytovatelia riadených služieb a organizácie využívajúce túto licenciu tak majú k dispozícii dlhodobú a bezproblémovú službu, ktorá nevyžaduje každoročnú obnovu. Služba je užívateľom bez akýchkoľvek ďalších nákladov k dispozícii aj po výmene licencovaných zariadení Nebula, čo znižuje celkové náklady na ich vlastníctvo.

Značky: