Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Užívatelia získajú prístup k exkluzívnym mobilným funkciám, ktoré im umožnia stretávať sa na smartfónoch Samsung Galaxy Note10 a Note10+ s priateľmi v online svete viacerými spôsobmi.

Spoločnosti Discord a Samsung dnes predstavili nové exkluzívne integrované funkcie, ktoré budú k dispozícii na mobilných zariadeniach Galaxy Note10 a postupne na ďalších smartfónoch Galaxy. Toto strategické partnerstvo je dôkazom odhodlania oboch spoločností prinášať hráčom mobilných hier a hier naprieč platformami kvalitné zážitky a pre spoločnosť Discord ide o prvú integráciu na jednej z hlavných mobilných platforiem. Uvedené funkcie sú teraz dostupné na zariadeniach Galaxy Note10 a v nadchádzajúcich mesiacoch budú k dispozícii aj na ďalších zariadeniach Galaxy prostredníctvom aplikácie dostupnej v obchode Galaxy Store.

„Každý, kto hrá online hry, má vo vrecku smartfón, a existuje dosť dobrá šanca, že ide smartfón značky Samsung,“ uviedol Jason Citron, generálny riaditeľ spoločnosti Discord. „Vďaka partnerstvu so spoločnosťou Samsung môžete ešte jednoduchšie sledovať, aké hry hrajú vaši priatelia na platforme Discord, a prostredníctvom aplikácie Game Launcher od Samsungu s nimi môžete dokonca priamo nadviazať hlasový chat.“

„Vďaka spolupráci s obľúbenými platformami, ako je Discord, môžeme našim užívateľom po celom svete ponúknuť tie najlepšie zážitky z mobilného hlasového a textového chatu a zároveň využívať najnovšie výkonné a inovatívne technológie prístrojov Galaxy Note10 a 10+,“ vyhlásil Inkang Song, viceprezident skupiny pre technologickú stratégiu divízie IT & Mobile Communications spoločnosti Samsung Electronics.

Ľudia môžu teraz používať Galaxy Note10 a 10+ v rámci platformy Discord a bez problémov komunikovať s priateľmi, ktorí hrajú hry na rôznych platformách a zariadeniach. Táto funkcia integrovaná do spúšťača hier umožní užívateľom hrajúcim sa hry na smartfónoch Galaxy vidieť herný stav svojich kamarátov z Discordu, takže jednoduchšie zistia, kedy a čo ich priatelia hrajú. Pomocou kontextového prvku na platforme Discord budú mať aj možnosť okamžite sa pripojiť k hlasovému chatu s priateľmi. Táto funkcia je exkluzívnym produktom tohto novo uzavretého partnerstva medzi spoločnosťami Discord a Samsung.

Hlasový kontextový prvok a ďalšie funkcie v spúšťači hier Samsung na platforme Discord vyžadujú mobilnú aplikáciu Discord a pripojenie k účtu Samsung. Zoznamy priateľov, ikony avatarov pre chat, hlasový kontextový prvok a funkcia hlasového chatu sú užívateľom prístrojov Galaxy poskytované obmedzenú dobu výhradne prostredníctvom platformy Discord. Ďalšie informácie o platforme Discord získate na internetových stránkach: www.discordapp.com, alebo sledujte @discordapp na Twitteri.

Značky: