Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prepínače Zyxel vybavené režimom Networked AV predstavujú v kombinácii s video extendérmi značky ATEN vynikajúce riešenie pre multicastové prostredia.

WiFi a sieťové riešenia značky Zyxel sa dlhodobo tešia veľkej obľube medzi prevádzkovateľmi hotelov, reštaurácií a ďalších voľnočasových objektov. Spoločnosť Zyxel už niekoľko rokov vyvíja a vyrába interiérové aj exteriérové zariadenia, ktoré sú vďaka svojim funkciám vhodné k inštalácii v hotelových halách, obchodoch, kaviarňach, baroch alebo reštauráciách.

Medzi špecifické požiadavky mnohých z týchto podnikov patrí multicastové vysielanie. Samozrejmosťou dnes je, že video musí byť vo vysokom rozlíšení, čo kladie zvýšené nároky na prenosovú kapacitu siete. A práve tieto rastúce požiadavky zákazníkov viedli spoločnosť k vývoju režimu Networked AV pre vybrané prepínače značky Zyxel.

Režim Networked AV zaisťuje vysoký výkon v multicastovom prostredí, kde sa video a ďalší obsah šíri prostredníctvom mnohých rôznych obrazoviek, napr. televízorov v hotelových izbách, alebo digitálnych ceduliach.

Dokonale harmonické spojenie

Pre dosiahnutie ešte vyššej efektivity obľúbeného režimu Networked AV spojila spoločnosť Zyxel sily so spoločnosťou ATEN, ktorá patrí medzi odborníkov na trhu video extendérov a KVM prepínačov. Výsledkom spolupráce odborných tímov je dokonale fungujúce riešenie, s ktorým prepínače Zyxel, ako napr. modely GS2220 a XGS2210, dosahujú v kombinácii s IP KVM video extendérmi série KE od spoločnosti ATEN optimálneho výkonu. Vďaka dokonalej harmónii multigigabitových prepínačov Zyxel a produktovej sérii ATEN KE, ktorá podporuje plynulý video prenos v rozlíšení 4K, máte istotu, že dosiahnete najlepšej kvality multicastového vysielania v rozľahlých priestoroch, ako sú hotely, voľnočasové objekty alebo nákupné centrá.

Značky: