Zdá sa, že takmer každá veľká platforma zavádza vo svojej aplikácii funkciu podobnú Instagram Stories. 

V tejto skupine aplikácií sa novým členom stáva aj Spotify, ktorý údajne pracuje na podobnej integrácii. Vianoce sú doslova predo dvermi, takže hudobný gigant má najvyšší záujem rozšíriť zoznam skladieb o osvedčené „Christmas Hits“ a spolu s ním testuje aj funkciu Stories. Niektorí používatelia služby Spotify v systémoch Android a iOS potvrdili, že sa v aplikácii objavila nová funkcia Príbehy.

Funkcia funguje podobne, ako pri Instagrame alebo Facebooku, avšak aj tu je jedna malá odlišnosť. Tieto Príbehy je možné pripnúť iba do zoznamu skladieb a v súčasnosti je ich možné vidieť iba umelcov, ktorí zverejňujú svoje krátke klipy v príslušnom zozname skladieb. Napríklad príbehy v zozname vianočných hitov obsahujú videá od umelcov ako Kelly Clarkson, Jennifer Lopez, Pentatonix a ďalších.

Podľa portálu XDA-Developers spoločnosť Spotify potvrdila, že táto funkcia sa nachádza v testovacej fáze, pričom ani hovorca Spotify neposkytol žiadne ďalšie podrobnosti. Zaradenie Príbehov nie je pritom žiadnym veľkým prekvapením,

Spoločnosť Spotify zatiaľ oficiálne nepotvrdila, kedy budú Príbehy viditeľné pre všetkých používateľov, alebo či sa dočkajú plošného rozšírenia.

Zdroj: XDA-Developers

Prečítajte si aj:

 

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.