Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V čase dovoleniek všetci plánujeme oddych, ale zároveň návštevu aspoň jedného zaujímavého miesta doma, či vo svete. Tento rok je špecifický tým, že pobyt v zahraničí je spojený s istým rizikom… Veľa ľudí sa preto rozhodlo prežiť dovolenku na Slovensku.

Z tohto dôvodu sa SK-NIC rozhodli vstúpiť do projektu Spoznaj Slovensko reálne aj virtuálne, v ktorom každý týždeň predstavíme jedno zaujímavé miesto nášho krásneho Slovenska. S výberom a opisom lokalít si nechali poradiť od vášnivého cestovateľa, Radoslava Hoppeja, ktorý už niekoľko rokov predstavuje zaujímavé lokality na Slovensku. Radoslav v projekte Nie je túra bez Štúra pútavým štýlom predstavuje známe aj neznáme miesta, ktoré sa oplatí navštíviť.

V nasledujúcich mesiacoch bude na týždennej báze prezentovať rôzne turistické lokality naprieč celým Slovenskom. Môžete si takto naplánovať kratšie alebo dlhšie výlety, či už sami alebo s vašimi blízkymi. My sme sa zase v projekte pokúsili pozrieť sa na to, čo sa o nich nachádza v našom virtuálnom svete.

„Pre nás ako správcu slovenskej domény je úplne prirodzené prezentovať krásne miesta na Slovensku. Spojenie možnosti zistenia si zaujímavých informácií o lokalite prostredníctvom jej virtuálneho opisu a následnej reálnej návštevy je pre nás úplne jasným signálom k podpore takýchto dobrých projektov. Celé leto tak bude ktokoľvek môcť spoznávať naše krásne Slovensko, a to reálne aj virtuálne,“ povedal Peter Bíro, riaditeľ spoločnosti SK-NIC, a.s.

Pre tých, ktorí budú mať záujem navštíviť prezentované miesta, bude v každom blogu zakomponovaných niekoľko odporúčaných virtuálnych adries/webov, kde sa o danom mieste dočítate ďalšie podrobnosti alebo si pozriete možnosti návštevy lokalít v ich blízkosti.

Nechajte sa inšpirovať a rozšírte svoje vedomosti o krásach nášho milého Slovenska, ktoré rastie reálne aj virtuálne. Aktuálne informácie k tomuto projektu budú vždy prístupné na webe a sociálnych sieťach.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.