Moto g6 play bol oficiálne predstavený v apríli 2018 a teraz sa majitelia tohto telefónu konečne dočkali vhodnej náhrady. Spoznajte moto g8 power lite.

Štatistiky ukazujú, že väčšina majiteľov smartfónov sa rozhodne zmeniť svoj model po 2 rokoch, a preto sa spoločnosť Motorola rozhodla poskytnúť adekvátnu náhradu všetkým používateľom moto g6 play.

Ak uvažujete o kúpe nového modelu smartfónu, moto g8 power lite je vhodný následník pre moto g6 play. Tak, ako moto g6 play, moto g8 power lite prináša viacero aktualizácií týkajúcich sa špecifikácií, ktoré sa budú páčiť. A najlepšie zo všetkého je, že moto g8 power lite nerobí kompromisy vo vlastnostiach telefónu a dostanete ho za priaznivú cenu.

Prvým veľkým zlepšením je výrazne väčší displej, ktorý sa rozšíril z 5,7 palca na 6,5 palca a teraz ponúka vyššie rozlíšenie na úrovni 1600 × 720 pixelov. Druhá dôležitá zmena sa nachádza pod obrazovkou. Moto g8 power lite má rýchlejší 8-jadrový procesor MediaTek Helio P35, ktorý nahrádza starú 4-jadrovú jednotku.

Aby každá aplikácia pracovala rýchlo, má moto g8 power lite aj 4 GB LPDDR4 RAM, ktorá je spárovaná so 64 GB vnútornej pamäte pre obľúbené filmy, televízne programy, hudbu a fotografie. Ak sa vám stále zdá, že vám chýba pamäťový priestor, môžete ho kedykoľvek rozšíriť na 256 GB pomocou microSD karty.

Všetkých, ktorí milujú fotografiu, poteší nový kamerový systém, ktorý má 3 senzory. Trojitý kamerový systém smartfónu motorola g8 power lite dokáže zachytiť ostrejšie fotografie, zábery zblízka a efektné portréty. Použite hlavný 16 MPx fotoaparát s rýchlym zaostrením na snímanie ultra rýchlych snímok, fotoaparát Macro Vision, s ktorým sa dostanete k fotografovanému objektu až 4x bližšie ako v prípade normálneho objektívu a hrajte sa s hĺbkou ostrosti pre vznik dokonalých portrétov.

Toto všetko je poháňané 5000 mAh batériou, ktorá vám umožní až 3 dni používania bez potreby nabíjania telefónu.

Teraz môžete prehrávať hudbu bez prerušenia viac ako 100 hodín alebo sledovať obľúbené televízne programy a filmy bez prerušenia až 19 hodín – moto g8 power lite vám dáva istotu robiť všetko, čo chcete, pretože vždy budete mať k dispozícii dostatok energie robiť to, čo ste si naplánovali.

K dispozícií je aj snímač odtlačkov prstov, ktorý chráni ich údaje a samotný telefón je aj vode odpudivý. Moto g8 power lite je vhodnou voľbou pre všetkých majiteľov g6 play, ktorí uvažujú o kúpe nového telefónu a nevyžadujú nič iné ako to najlepšie v tejto triede smartfónov.

Značky: