Aplikácia na zapisovanie úloh prichádza s novinkami, napríklad vstavaným kalendárom.

Štvrtá hlavná verzia je ďalším míľnikom, no stále si ponecháva vlastnosti ako napríklad pripomenutie hovorov, denné plánovanie a príjemný vzhľad. Spodok aplikácie patrí lište, ktorá má teraz ikonu na prepínanie úloh, kalendára a prístup k nastaveniam. Kalendár zobrazí denný, týždenný a mesačný prehľad.

Pre tých z vás, ktorí máte Android 7.x, môžete využiť rozšírenej funkcionality notifikačného panelu. Priamo odtiaľto môžete pridať nové úlohy. Panel, ktorý sa zobrazuje s aktuálnym pohľadom na najbližšiu udalosť (fungoval aj v nižších verziách), sa dá ponechať alebo skryť.

Novinka so sebou prináša synchronizovanie medzi všetkými zariadeniami v reálnom čase. Komu neprekáža miešanie angličtiny, môže využiť preddefinované slová pri tvorbe úloh. Napríklad pri vytváraní úlohy o telefonovanie, napísanie emailu atď. Systém na základe postupného zadávania písmen zobrazuje kontakty a takto sa dajú do úlohy pridať. Nie sú ale aktívne. Úloha je teda len poznámok s navrhnutými slovami na základe jej typu. Neslúži zároveň na to, aby sa z nej dalo priamo vytočiť číslo.

Stiahnite si:

Google Play
App Store

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.