Fanúšikovia rozhlasu a FM vysielania, či rádií celkovo tu majú zlatý grál. Program, v ktorom je obrovský počet rádií vysielajúcich cez internet.

Nájdete tu svetové aj lokálne rádiá. Audials Radio 2020 Edition je multimediálna základňa, kde si nájdete vysielanie podľa žánru, krajiny či názvu stanice.

Všetko sa dá usporadúvať do zoznamov. Najčastejšie počúvané stanice budete mať v jednom zozname. Okrem bežných informácií sa dozviete, akých interpretov stanica hrala a ďalšie informácie, ak ich vysiela. Samostatnú kategóriu tvoria podcasty. Tie sú takisto rozdelené do samostatných kategórií. Buď si podľa názvu podcast vyhľadáte alebo využijete triedenie do kategórií ako napríklad komédie, hry a zábava, umenie, zdravie, financie atď. Podcastové vysielanie si môžete vypočuť priamo alebo si ho najprv stiahnuť do počítača.

V prípade, že už máte vlastnú hudbu a chcete mať program zároveň ako multimediálny prehrávač vlastnej knižnice, stačí si pridať lokality týchto súborov. Či už budú na lokálnom disku alebo na nejakom sieťovom úložisku u vás doma. Podobne aj s videami, hoci zacielenie na rozhlasové vysielanie je citeľné. V súvislosti s tým, je tu aj funkcia nahrávania priamo zo živého vysielania cez internet. Program pri charakteristike stanice spomedzi ikon signalizuje aj to, či sa na ňom vysiela reklama. V takom prípade ju dokáže rozpoznať a odfiltrovať. Vaša výsledná nahrávka bude bez vnorenej reklamy. Takisto má funkciu na normalizovanie hlasitosti všetkých nahrávok. Tie potom ukladá do formátu MP3 a vyplní aj ID3 Tag priamo do hudobného súboru. Využitie nájde aj funkcia plánovaného nahrávania. Takto si môžete nechať nahrať vo vami nastavených časoch rôzne stanice. Ideálne, ak práve nemáte možnosť počúvať alebo obe vysielajú váš obľúbený obsah v rovnakom čase.

Celkovo je vyhľadávanie jednou z najprepracovanejších vlastností v programe. Zobrazuje výsledky podobne ako služba Spotify, graficky oddelené. Na výber máte spomedzi albumov, interpretov alebo rádiových staníc. Všetko je na jednom mieste, nezáleží, či ide o internetové rádio alebo sa nejaká skladba nachádza vo vašom súkromnom albume.

Cena: zadarmo pre čitateľov magazínu TOUCHIT
Softvér si môžete stiahnuť tu>>

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.